|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() על התגובה הזאת כל פוסט מוסיקה אחר פרט למזרחית אני הורס ומפיל לריצפה על העקרון מה לעשות?
![]() ![]() אבל כל פוסט!!!חחחחח ותגידו שאני קטן וילדותי על הזין שלי! בישבילך כפרה המומלצים למסיבות מזרחית וחפלות: ריקוד רומנטי ישי לוי משה פרץ אלייך ישי לוי רוצה אותך משה פרץ ונוטיס לתת לך את הלב יניב כהן תני לי טון יניב כהן מיסתובבת כמו מדונה שיקו חייק טיפה של אושר וכמובן כל מחרוזת של שריף ומג'נון השיר החדש תכף אני יעלה עוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואפילו לא ממש מיזרחית גם הסגנון של עידן יניב בא הביתה וכאלה תודה בכל מקרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עידן יניב וואלה לא שומע אותו משהו רק מדי פעם ברדיו אחי את יפה ואת השיר הזה שלו שהוא שר אם עוד מישהו הדואט שעזר לו לפרוץ לתקושרת ... בגדול מה שהבאתי לך זה חפלות וזה שמח וכל אחד במסיבה מזרחית יהנה מזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עידן יניב בר כהן אייל גולן ישי לוי נתי לוי רז חדד פיני חדד בכרם התמנים אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() מה אתם מדברים שטויות , מזרחית זו המוזיקה!!!!!!!! וכל השאר חרא וחרא , (חוץ מהטראנס הישראלי ו 2PAC ) אז תתפסיקו עם החרא ותתחילו לשמוע מזרחית .
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שאנחנו במסיבות ביום סופי שבוע חמישי,שישי ומוצאי שבת הפריקונים שמשמיצים פה כל הזמן יושבים מול המחשב בבית ומגרבצים שיהיה להם בכייף רק מזרחית תכף אני אכניס את עומר לפוסט הזה נעשה ממנו חגיגה רצינית ונביא לנאור שלנו כל מה שהוא מבקש ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |