|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי במקרה שלך הכי טוב זה לעשות ביום ראשון אימון לכל הגוף, ביום רביעי אימון A וביום חמישי אימון B. בצורה כזאת יוצא לך להתאמן פעמיים על כל שריר ב-3 פעמים בשבוע.
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() כתפיים לא חשוב כל עוד יש לך אימונים אינטנסיבים בעצימות גבוהה.
ודבר שני, מה פתאום לעשות כתפיים אחרי אימון גב... הכתף שלך זה 30% מהאימון גב........ ![]() מצידי תוסיף אותם באימון חזה אבל ביום חמישי תבודד את חלק הגוף העליון, מה אתה חושב סתם שמתי לך רגליים ביום חמישי.......... אבל זה מה שאני היית עושה תעשה מה שאתה רוצה. אני לא אוהב להשתמש בשריר שכבר פעל יום לפני, אפילו אם זה היה בצורה עקיפה ולא ישירה, אני בעד לתת לשריר מנוחה טוטאלית.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תגובה אחרונה לפני שאני באמת הולך לישון, (ורק בגלל התגובות המהירות.. ממש תודה
![]() קודם לגבי עידן זאת באמת אפשרות שלא חשבתי עליה.. והיא נשמעת טוב ותהיה אפקטיבית יותר אני עכשיו מתלבט בין מה שאתה אמרת לבין מה שסיקס אמר.. רק כי אני מעדיף לתת יותר מ-4-5 סטים לשריר באימון (בגלל זה אני לא מחבב FBW) לגבי זה שהכתפיים עובדות מספיק באימון גב אני לא מסכים.. אולי רק כתף אחורית.. כמובן שזו רק דעתי וסיקס פאק זכותך לחשוב אחרת, אני כן הייתי מוסיף לתת להם עבודה מבודדת ולא רק עקיפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
לדעתי זת הדרך הטובה ביותר.. וסיקס פאק לא מסכים איתך שלא צריך לאמן כתפיים בכלל..לפחות דחיקה 5 סטים לא רואה תאימון שלי בלי כתפיים.. |
|
![]() |
![]() |