|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
חלבון של נשים=סויה גברים אוכלים סויה כמקור לחלבון=הומואים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ולא כמקור חלבון?
מה שאני שואל זה אם אני מוסיף רוטב סויה לבשר זה יכול להוריד את היעילות או משהו.. או שמדובר רק בחלבון כי חצי מהבשר שאני אוכל בערך אני אוכל עם סויה .. (אין על פרגיות בסויה ודבש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() עזוב זה בקטנה!!
כולה רוטב!!! חשבתי שאתה מאלה שאוכלים סויה במקום בשר או במקום חלבון חלבי למשל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() ידעתי כבר שזה לא חלבון מלא.. וגם אם השלימו אותו
זה לאהיה חלבון איכותי .האמת היתה תקופה שלא נגעתי בחלב (בגלל אקנה) אבל עדיין השתמשתי בחלבון על בסיס חלב. דרך אגב אני מבין שהרוטב לא מסוכן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() ממש לא!
לא צריך להגזים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() הרגעת אותי. כי המרכיב העיקרי ברוטב (אחרי מים) זה חלבון סויה
ואני אוכל מלא מוקפץ |
![]() |
![]() |