|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
מה שמדאיג אותי יותר מסיבים תזונתיים זה שקמח לבן נדבק בדפנות העורקים, והשאלה עם זה נכון גם לגבי פסטה?
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
מנהל מקצועי
|
ציטוט:
הקמח לא נכנס לדם,הוא מתעכל בקיבה ופירוק של המזון נכנס לדם,ככה שמה זה משנה מאיפה הפירוק בא? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|