|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמדאיג אותי יותר מסיבים תזונתיים זה שקמח לבן נדבק בדפנות העורקים, והשאלה עם זה נכון גם לגבי פסטה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הקמח לא נכנס לדם,הוא מתעכל בקיבה ופירוק של המזון נכנס לדם,ככה שמה זה משנה מאיפה הפירוק בא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |