|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל מקצועי
|
ציטוט:
וגם למרות הטעם..זה לא נלעס טוב עוד משהו,לפסטה מקמח לבן יש ערך גליקמי בינוני בניגוד ללחם לבן שהערך גליקמי שלו גבוה. אפשר פשוט להוסיף סלט ירקות לצד הפסטה,או אפילו כוס של פייבר 1. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
מה שמדאיג אותי יותר מסיבים תזונתיים זה שקמח לבן נדבק בדפנות העורקים, והשאלה עם זה נכון גם לגבי פסטה?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
מנהל מקצועי
|
ציטוט:
הקמח לא נכנס לדם,הוא מתעכל בקיבה ופירוק של המזון נכנס לדם,ככה שמה זה משנה מאיפה הפירוק בא? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|