ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-01-08, 22:58   #1
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
מההה אתם מזיינים תשכל מילא אלה שלא יכולים להיות לוחמים בסדר

אבלללל קרביים מסכנים תחיים שלהם בשביל המדינה הם כול היום בבסיס אין להם בקושי חופש
קורעיםם תאמא שלהם

גובנקים רובם חוזרים הבייתה כול יום והם יכולים לעשות את כול הדברים שהם רוצים לעשות בזמן שהם משרתים הם יכולים לללמוד ועוד הרבה דברים כמו לעבוד

קרבי מוגבל ולא יכול לעשות כלום חוץ מהצבא כי כמעט כול הזמן הוא בבסיס

אני לא אומר שקרביים יותר טובים מגובנקים אבל זה הוגן גובנקים יכולים להתקדם בזמן השירות שלהם כפי שציינתי קרביים לא יכולים כול מה שהםמשקיעים זה רק בצא אפילו תחיים שלהם הם נותנים למדינה
כן? והג'ובניק הטבח אם לא יהיה אותו, מה יאכל הקרבי? מה עם אותו מד"ס שיבוא ויכניס את כל הקרביים קצת לכושר, ועוד 500 ג'ובניקים שמתחזקים אותם בתפקידים אחרים? זה מאוד פשוט להגיד "קרבי לא רואה ג'ובניקים קרבי נותן את כל החיים ג'ובניק סתם כל היום בבית" בלי להבין את המערכת, אז תפסיקו לזרוק בלבולי מוח לאוויר.
ודבר נוסף, למה לעזאזל שקרבי יהיה באזרחות מעל הג'ובניק בתעודה מסכנה, ויווצר כאילו "הבדלי מעמדות"?

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:03   #2
ran7
משתמש ותיק

הסמל האישי שלran7

שלח הודעה דרך ICQ אל ran7

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
כן? והג'ובניק הטבח אם לא יהיה אותו, מה יאכל הקרבי? מה עם אותו מד"ס שיבוא ויכניס את כל הקרביים קצת לכושר, ועוד 500 ג'ובניקים שמתחזקים אותם בתפקידים אחרים? זה מאוד פשוט להגיד "קרבי לא רואה ג'ובניקים קרבי נותן את כל החיים ג'ובניק סתם כל היום בבית" בלי להבין את המערכת, אז תפסיקו לזרוק בלבולי מוח לאוויר.
ודבר נוסף, למה לעזאזל שקרבי יהיה באזרחות מעל הג'ובניק בתעודה מסכנה, ויווצר כאילו "הבדלי מעמדות"?
כי מה לעשות ההבדלי מעמדות בין ג'בוניק לקרבי הם שמיים וארץ!!
בלי לזלזל בג'ובניק......

ran7 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:03   #3
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
אני לא אומר שלא צריך גובנקים אבל שמע קרבי מסכן תחיים בשביל המדינה והוא מוגבל כי הוא כול הזמן בבסיס לא יכול ללמוד לא יכול לעבוד
ושמע זה סתם דברים קטנים תאמין לי שאם אתה גובניק אתה יכול להרוויח יותר אתה יכול ללמוד לחסוך כסף לטיול בזמן שאתה מקבל כסץ מהצבא+ עבודה האפשריות שלך להתפתח ולהצליח יותר טובות משל קרבי אנשים היום לא הולכים לקרבי כי הם רוצים לעשות כסף ןוללמוד אז עושים את זה בשביל שאותם אנשים שרוצים ללכת לקרבי אבל לא רוצים אחרי זה להידפק בחיים
Eskimo :-) מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:11   #4
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
אני לא אומר שלא צריך גובנקים אבל שמע קרבי מסכן תחיים בשביל המדינה והוא מוגבל כי הוא כול הזמן בבסיס לא יכול ללמוד לא יכול לעבוד
ושמע זה סתם דברים קטנים תאמין לי שאם אתה גובניק אתה יכול להרוויח יותר אתה יכול ללמוד לחסוך כסף לטיול בזמן שאתה מקבל כסץ מהצבא+ עבודה האפשריות שלך להתפתח ולהצליח יותר טובות משל קרבי אנשים היום לא הולכים לקרבי כי הם רוצים לעשות כסף ןוללמוד אז עושים את זה בשביל שאותם אנשים שרוצים ללכת לקרבי אבל לא רוצים אחרי זה להידפק בחיים
כמו שנאמר פה כבר, יש ג'ובניקים שלא עושים כלום ולא שמים זין על הצבא, לעומת כאלה שלא יכולים ללכת לקרבי מסיבות כלשהן (רפואיות, פסיכולוגיות, משפחתיות) שדווקא כן היו רוצים, ועושים המון בג'וב שלהם ותורמים המון לצבא.
צריך להפריד.

גיל, אם אני יוריד את טל מוסרי זה רק יהיה סקס סמים ... ובלי סוף

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:15   #5
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
כמו שנאמר פה כבר, יש ג'ובניקים שלא עושים כלום ולא שמים זין על הצבא, לעומת כאלה שלא יכולים ללכת לקרבי מסיבות כלשהן (רפואיות, פסיכולוגיות, משפחתיות) שדווקא כן היו רוצים, ועושים המון בג'וב שלהם ותורמים המון לצבא.
צריך להפריד.

גיל, אם אני יוריד את טל מוסרי זה רק יהיה סקס סמים ... ובלי סוף
כן נו בהודעה הראשונה שלי כאן כתבתי שאלה שלא יכולים להיות קרביים בסדר
Eskimo :-) מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה