|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אני גם בפגישה הבאה עם גיל יקח קריאטין מונו. הכי זול ויעיל לפי מה שאומרים רק כדי לבדוק אם יש עליי השפעה לאחר מכן אם יש השפעה עליי אני יביא מחול את הנוז ננסה אותו.. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
מלא כסף עוד מעט אני נוסע לאירופה לטיול אז אני יקנה שם תנוז ועוד כמה דברים.. לונדון גרמניה כנראה ואירלנד חחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש חברות אירופאיות שאנחנו לא מכירים . מוצרים שלהן יעלו לך פחות. לא שווה לחכות לחול ולבזבז כסף זר על קנית תוספים במערב אירופה. אם ייצא לך לטוס לארהב אז כמובן שווה לקנות ודא גם בפולין מצאתי תוספים מוכרים לנו במחירים נמוכים וכמובן גם בהודו שזה כיוון אחר לגמרי... כל מה שכתבתי זה על סמך בדיקה אישית שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
האם המוצרים הם באותה הרמה עם הבדלים מינורים או שעדיף להזמין את החברות המוכרות שבאר"הב?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לגבי השאלה שלך. אני לא מכיר את החברות הגרמניות. נתקלתי בהן בחנויות אבל לא התנסתי. אם המוצרים האלה יהיו באותה רמה של יתר המוצרים הגרמניים (מכוניות מוצרי חשמל וכו..) אז הם צריכים להיות מעולים. אבל לא תדע עד שתנסה. כדאי לך לשאול אנשים מגרמניה שהתנסו או פשוט לנסות. בייחוד אם מדובר בהפרש רציני בעלות. במקרה הכי גרוע תפוס רכבת לוורשה יש שם את המוצרים האמריקאים בהרבה יותר זול וגם תוכל לבלות בעיר (מועדונים מעולים....) בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
האם המוצרים הם באותה הרמה עם הבדלים מינורים או שעדיף להזמין את החברות המוכרות שבאר"הב?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
בעיקרון העניין שעל החברות המוכרות אופטימום צ'מפיון MRM וכו אפשר להיסתמך. הם ידועות כחברות עם מוניטין טוב! וכמובן שיש גם חברות בחול שאנחנו לא מכירים שלא פחות טובות מהם אם לא יותר. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |