|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כל מי שגר במדינת ישראל ותומך באויבים שלה הדבר היחידי שמגיע לו זה עונש מוות !
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אני מת לדעת למה עוד לא מבצעים אותו באופן פעיל וענונו ממזמן כבר היה צריך להיות six feet under ground |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא עכשיו חלק מהקהילה האנגליקנית הוא וכל המשפחה שלו התנצרו גם כן איך אני שונא שעברים דוחפים דת לפוליטיקה זה מרתיח אותי!!!! הבן אדם הזה בוגד ואני מקוה שישראל תעשה צעד נגדו בעתיד ולא תוותר לו! |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
וכמובן שהוא תומך בטרור נגד המדינה בגלוי! מספיק בשבילך?? |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנקודה היא שאתה ה"תלבשת" על בשארה ומדבריך השתמע שהוא מנבל את הפה בגלל שהוא ערבי. רציתי רק להזכיר לך שחברי כנסת יהודים התבטאו בעבר (ובהוה) בצורה מבזה לא פחות. אגב ח"כ בשארה הוא גם בעל תואר ד"ר הוא אדם מאוד אינטליגנטי וחריף מחשבה ודעת. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חברי הכנסת היהודים הם לא נגד מעשי הממשלה (חוץ מהשמאל הקיצוני) כשהפצצנו בביירות ראינו מי קם כנגד הממשלה, ומי קרא להרג וחטיפה של חיילים. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
וכן בגלל שהוא ערבי זה מעצבן אותי שהוא מדבר ככה על חבר כנסת יהודי ישראלי בכנסת הישראלית, זה חוצפה ממדרגה ראשונה. |
|
![]() |