|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() כן, אין תחליף לטבע ולגנטיקה, אפילו עם חומרים ברגע שהוא יגיע לאן שהוא רוצה הוא יאבד את זה מהר מאוד ולא יצליח להישאר חטוב למשך המשך החיים.
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הבן אדם הזה מוכן להשקיע ולהתאמץ הוא יכול. אני מכיר מהמשפחה שלי דוגמאות. אם אתה מוכן להשקיע בחיטוב, להיות רזה, לעשות מסה מאוד מתונה (שעדין תעלה אותך) ואז שוב חיטוב וכך הלאה.... אחרי שאתה תפרוש מהbb לזכור לאכול בריא, להקפיד על תזונה נכונה, לבחור מאכלים בקפידה, לעשות חיטוב שאתה שמן מידי, להקפיד לעשות אירובי מידי פעם. אתה בהחלט יכול להעביר את החיים שלך בתור חתיך או רזה כל החיים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() נימרוד, אין תחליף לגנטיקה.
אתה מי שהטבע קבע שאתה תהיה. עכבר ישאר עכבר גם אם תזריק לו שנים סטרואידים, הוא לא יהיה אריה פתאום. בן אדם שמן פתלוגית, עם הורים עם נטיה להשמנה תורשתית, יכול אולי להרזות אבל לא להיות מה שאנחנו קוראים לו "חטוב". מצטער שאני אכזרי אבל זאת האמת הגנטיקה קובעת מי אתה ולא מה אתה עושה כדי לשנות את זה, גם אם יש לך כוח רצון אתה לא קובע כלום. זה הכל בגנטיקה. |
![]() |