|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יאללה יא פריק גנטי בן טיפוחים שלי ! לתת בראש!
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אני יסביר לך כבר בהזדמנות במסנג'ר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איזה בן תיפוחים שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אליאב משתין עלייך בקשת מה לך ולו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שב שב בשקט מספיק האכלתה את כולם תחרטות שלו חחחחחחחחחחחחחח שהוא לא יצחק עליך בטעות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אני ואליאב מכירים עוד הרבה לפני שהגעתי לפה אל תדבר על מה שאתה לא יודע.
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בן תיפוחים שלך?????אבלל???? שאליאב ירשום פה עכשיו שאתה זה שאימנתה אותו והכנתה לו תתוכניות חחחחחחחחחחחחחחחח אתה בטח גם לימדתה אותו איך להתקדם מעבר "לעולם הטבעי" לא?חחחחחחחחחחחחחחחחח כמו שאימנתה אותי? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אשכרה נטפלת למילה המפגרת הזאתי ? זה הדיבור ביני לבין אליאב ,כמו שלך יש דיבור עם חברים שלך .
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מצטער...אני שונא שמשקרים בקטעים האלו אתה לא אימנתה אף אחד ממי שהזכרתה פה בפורום אולי את החברים שלך מכפר סבא אבל אל תחרטט בטח לא על בן אדם שמשקיע. חחחחחחחחחחחחחחח אני ועומר ראינו תתוכנית שרציתה שאליאב יעבוד איתה חחחחחחחח נישמע כמו מתקון למרק של פציעות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() חחחחח אני עדין מחכה לתשובה...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() רבותיי!!!!
הפוסט הזה מיצא את שלו כל מי שאומר שהוא 200+ יהיה נחמד מאוד אם הוכחה תבוא ביחד אם הסיפור סבתא ![]() ומה שבאמת היה חשוב בפוסט הזה !!!! חבר'ה אני חשפתי חרטא ושקר של ארבל!!! הבן אדם ניסה לעבוד עליכם שוב ולשקר לכם!!! הוא טוען שאליאב קרייזלר אכן בן טיפוחים שלו שהוא המאמן שלו והמדריך שלו וכל זה הבל הבלים וקבלתם הוכחה מוצקת מההודעה של אדון קרייזלר הניכבד והגדול והמכובד שארבל פשוט שקרן מלוכלך!! בקרוב יעלו לפה עוד חשיפות עוצרות נשימה של השקרים והחרטות של ארבלון אני לא אשתוק שיבוא לפה איזה מנהל ויספר סיפורים שהוא מינימום IFBB PRO אני לא אשב בצד ואתן לאנשים להאמין לו ולשאול אותי במסנג'ר או באיי סי קיו "ראיתה תמשקלים שארבל רשם?!?!?!הוא בדוק על חומרים לא?!?!?" לא אתן לזה לקרות לא אני ולא עומר ולא אף אחד מהצוות שלי. יום טוב חברים והתאמנו חזק! דרך אגב אחרי זה אני אביא לפה תשובה לגבי גברת רוקסן שלפי התהליך מסתבר שהיא אכן באמת בחורה אבל זה עדין בבדיקה ![]() ![]() המלחמה אם ארבל קשה מאוד אבל היא בסוף תסתיים...הצוות שלי דל וקטן אבל גם בסרט "להציל טוראיי ראיין" האמריקאים נצחו את הגרמנים בסוף סתכלו איזה אומץ http://www.youtube.com/watch?v=ntSno...eature=related סתכלו פה יש שלושה חלקים! ועוד קטע של הסוף למטה מורחב ![]() הינה הסוף http://www.youtube.com/watch?v=LBXjT...eature=related ושוב יום טוב חבר'ה והתאמנו חזק!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עידן, גודל זה לא פונקציה לכוח - זה דבר ברור וידוע. אבל הבנאדם שקרן פתלוגי, רושם שהוא התקדם באיזה 60 קילו סקוואט בפחות מחודש ועוד ל210 קילו. וואלה אני מתאר לעצמי שיש כמה מרמים אולימפיים שבמשקל גוף של פחות מ70 קילו אפילו מסוגלים להרים משקל כזה, אבל ראית פעם בנאדם שהrm1 שלו בלחיצת חזה זה אפילו לא 90 קילו, שעושה 210 סקוואט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
בקשר ליחס משקלים בין בנצ' לסקוואט, אני זוכר שפעם נכנסתי לאתר שקשור להרמת משקולות והיה שם פירוט של כל המתחרים (לא מתחרים ברמה אולימפית, רק תחרויות אזוריות בארה"ב) עם המשקלים שלהם בתרגילים שונים, לרובם שם אני זוכר היה סקוואט פי 2 כבד יותר מהבנצ'.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() על איזה חרטות שלי אתה מדבר שהוא האכיל את כולם גלעד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אליאב...אתה בן תיפוחים של ארבל???ארבל זה זה שהכין אותך והביא אותך למה שאתה היום???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מהזה אני לא התאמנתי חודש כי חזרה לי הפציעה בבייספס אני חוזר לפה לראות מה עם האנשים הגדולים להחזיר לעצמי את המוטיבציה וזה החרא שאני צריך לראות את כל המריבות האלה??
חיט טפו ככה אפשר להגיד על המצב הזה מתי תפסיקו עם השטויות?? גלעד מכיר אותי כבר שנים זה שעכשיו אנחנו קצת בכאסח זה לא נורא בוא נומר שבזכותו החלטתי "להתבגר" ולהתקדם משלב של חובבן לשלב יותר מתקדם...וכמובן עזר לי המון בלי הפסקה לפעמים קצת פרנואיד וחושב שאני עושה שטויות מאחוריו אבל לא נורא את ארבל אני גם מכיר שנים עוד לפני שהוא בא לפה בכלל אין לי מושג מה נפלו עליו וזה גם לא קשור אליי מה שכן כל פעם שביקשתי ממנו עזרה הוא עזר קיצור תגידו תודה שאתם יכולים להתאמן אני חוזר עוד שבוע אחרי פגרה של חודש וחצי אז בהצלחה תתחילו לדפוק את המזרק של ה5 מילימטר לאיזור הבטן כי אנחנו כבר לא ילדים פה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() איך זה שאני ועומר לא ספרנו לך חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב בכל מקרה יקירי כרגע ההודעה הזאת מוכיחה שארבל לא הכין אותך ואתה בן טיפוחים שלו מה שכן אם תעלה תמונות שלך לידו ארבל יראה כמו "בן טיפוחים שלך" חחח בוא נחשוב למה ![]() בהצלחה שיהיה לך.. ארבל כאן הסייתה אחת החרטות שלך אתה מוזמן לחזור לקוצי מוצי אם רוקסן. |
|
![]() |
![]() |