|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
מטרה לעזור לבן שלהם שחולה או משהו? אל תשפוט בחיים אף בן אדם שלא עמדת בנעליים שלו... אתה בעצם אומר שבצורה עקיפה מותר להתאכזר לחיות האלה?
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמרתי שאפשר לרכך את האכזריות ..
כי היא כמעט בלתי נמנעת , אנחנו חייבים ניסויים בכדי להתקדם במדע אבל לא בצורה כזאת , צריך לפקח על זה יותר בהדיקות .. הם עושים את זה במקלטים עם כניסות מסווגות , נראה לי מלוכלך מידי
![]() |
#43 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני עם עומרי,
לקחת אנסים רוצחים טירוריסטים ולבצע בהם את הניסויים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() חבורה של חארות. שישרפו בגהינום.
איזה מסכן הקוף באמצע ![]()
![]() |
#45 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() התמונות ישנות,בכל מקרא אני כן בעד נסוים בבעלי חיים לסיבות רפואיות להצלת חיים,אבל
אין שום סיבה שזה לא יבוצע בהרדמה מעלה,וא מקומית וללא כל סבל מצד בעל החיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
ולמה לא כי זאת התעללות אפילו שאתה לא בהכרה את חושב
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד חיה לא תוכל לחתום על מסמך שמאשר שיעשו בה ככה וככה, והיא תדע למה היא נכנסת,
לא יהיה צדק אמיתי לעולם. מה לעשות קורים הרבה דברים אכזריים בטבע, והחזק מנצח. תקראו לזה אבולוציה מודרנית. (אני לא מעודד את זה, סתם חושב).
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() וכל מי שאמר שזה למטרה נעלה וזה מקדש תאמצעיים - אפשר לעשות את זה בצורה אחרת לגמרי ולא בדרך שהם עושים, זה כבר התעללות נטו בחיית.
![]() |
#51 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() שמעו , אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים , אבל בלי ניסויים בבעלי חיים כאלו ואחרים , הטכנולוגיה הרפואית , הביולוגיה והביוכימיה היו מפגרים בהרבה ממה שהם היום.הרבה מאוד תרופות , טיפולים,ובכלל תובנות לגבי פעולה של מנגנונים בגוף האנושים נלמדו ופותחו רק בזכות (או בגלל , איך שאתם רוצים) ניסויים בבעלי חיים.
נכון , חלק מהם נראים אכזריים , וכן , הם צריכים לעמוד בתקנים רפואיים והומניים מסויימים , אבל תשלימו עם העובדה שהם בלתי נמנעים.
![]() |
#52 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() עומרי אתה המלך האמיתי ,
אך איבדנו אותך תגיד לי ? אני מסכים עם כל מילה שלך עצוב ומרגיז לקרוא , מה שהכי מרתיח לי את הדם זה שאנחנו לא יכולים לעשות כלום . זה הזכיר לי משום מה את הנבלה שאנס ילד ויש סבירות גבוה מאוד שאותו נבלה נושא את נגיף האיידס אך מסרב לבצע את הבדיקה , כי זה זכותו לסרב ובגלל שלא יודעים אז הילד המסכן צריך לעבור מסכת של עינויים של בדיקות וחיסונים . הנבלות שמבצעים את הניסויים באים בטענה שכך הם לומדים על המוח ויכלו בעתיד לעזור לאנשים שיחלו במחלות שונות , אין סוף לחקר והיכולת של האדם ללמוד השאלה היא באיזה מחיר עולה לנו ללמוד יותר על מנת להציל את האנושות אולי בעתיד מעוד מחלה כזו או אחרת . שאלה של מוסריות .... לפעמים הבורות היא ברכה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, אני מסכים איתך ב100% פשוט התעללות קשה.
אגב, אהבתי את הרעיון עם האסירים חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() עם כל כך אכפת לכם מהקופים, למה את אוכלים חזה עוף,בקר וכו'? איך אתם חושבים שזה קורה?
ברור שיש פה שוני אבל למי שכול שאוהב בעלי חיים זה לא צריך להיות משנה! http://www.anonymous.org.il/pics.htm אני מקווה שהגלריה הזאת תעזור להמחיש את מה שאני אומר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() אני איתך בקטע הזה עומרי,נגד ניסויים בבעלי חיים והתעללות בכלל בבעלי חיים,אבל הבעיה שיש אנשים שמוחים כמוך ויש אירגונים וכו' אבל זה לא מזיז לאף אחד ניסויים בקופים היו כבר בשנות ה-20 וזה לא חדש,כמה שאני אוהב את היהדות ואת המדינה כפרת עוונות זה אחד העינויים הכי נוראיים שיש לעשות לבעל חיים,ושחיטת הפרות המזעזעת בקיבוצים ופיטום אווזים.
ניסוי בקופים http://www.youtube.com/watch?v=-24qG1BJzPI
![]() |
#56 |
|
![]() אני לא פלצן ואגיד אני טיבעוני ואוכל רק ירקות,אני אוכל בשר,והרבה אבל אני רוצה שהבעל חיים יחיה טוב ולא יעבור עיניויים לפני שהוא מגיע לי לצלחת.(אין מה לעשות שרשרת המזון פה קובעת)
![]() |
#57 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() שוב,הם צריכים לעמוד בתקנים של הומניות ותקנים רפואיים , אך ניסויים הם בלתתי נמנעים
תפסיקו להיות יפי נפש,ותשלימו עם העובדה שאם תצטרכו איזה טיפול מהפכני או איזה תרופה חדשנית (תקוו שלא תצטרכו) אז תקבלו את זה בגלל הניסויים האלו.
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() בתור מישהו שמכיר טוב מאוד את הנושא. אני יכול להגיד לכם שזה לא כל כך פשוט:
בזמן הרדמה חלק מהעצבים לא מגיבים. הדוקטורים מקבלים מאט מאוד כסף לניסויים האלה (כן, כן גם שאתם חושבים שהם מקבלים מיליונים) כך שגם איפה שאפשר להרדים החומרים עולים הרבה מאוד כסף. המטרה של הכתבות האלה זה לתת סקופ (ולא של חלבון) אז הם מנפחים הרבה יותר את העניין. יש בערך 3 קופים ביותר מ5 שנים שעלהם עושים את הניסויים. (והמון חולדות). שוב, אני בעד לחקור בדרכים פחות אכזריות אבל זה מה יש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א מי שראה את הכתבה שהייתה בערוץ 10 ואללה קורע את הלב ,אבל מצד שני נותן תקווה לאנשים חולים שבסופו של דבר הדברים האלה יצילו את חייהם.