|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ממש ממש לא הרשים אותי תחרות שבה אנשים שלוחצים 75 ו80 קילו לוקחים מקומות גבוהים בקטגוריות שלהם כדוגמת בחור בשם דודי אילת..
גם לא חסר דוגמאות של לחיצת 100 קילו שזכה למיקום גבוה... אם זה ככה אז אני טוב בפאוורליפיטינג גם בלי להתאמן על זה..:):):):) זה ענף שתלוי באיאל חסון..הוא היחיד שהגיע לרמה גבוה.. הפאוורליפטינג בארץ עוד רחוק מהפיתוח גוף בארץ..בפיתוח גוף בארץ אני יכול לספור בקלות 10 מפתחי גוף תותחים..בפאוורליפטינג..3 בלחץ.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר לא מעט גרגורים ובוריסים שמרימים כמויות אצלי במכון
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הערה שנאמרה מתוך בורות נטו אחי אני אוהב אותך אבל אתה מדבר מהתחת.
![]() |
![]() |
#5 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
אתה תמיד תנסה להיראות טוב..אתה יודע שזה נכון אבל בתור מנהל הפורום תמיד אתה צריך לצאת טוב עם כולם אז אתה תגן על אלה שמתעסקים ואוהבים פאוורליפיטינג אבל שנינו יודעים שהענף הזה יותר עמוק בבוץ מאשר הפיתוח גוף..זה ענף של איאל חסון..אם לא הוא..אני לא בטוח שזה בכלל היה מעניין מישהו.. אם בחור בקטגוריה עד 82.5 וחצי בשם דודי אילת או משהו כזה דוחק 80 קילו ולוקח מקום שני אז אין לי מה להגיד ש..התוצאות מדברות בעד עצמם..אין צורך להרחיב שאתה רואה דבר כזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
האנשים האלו מתחרים והשקיעו לתחרות בידיוק כמו שאתה השקעתה בפיתוח גוף. הבחורים שלקחו מקום גבוה בקטגוריה שלהם ולחצו 80 קילו צריך לכבד אותם כי הם בנתונים וגיל כזה שלדחוק 80 קילו בישבילם זה די מכובד כמה שזה ישמע שטותי אבל זה כן! היום שם אנשים שאתה תיראה אותם ברחוב..לא תחשוב שהם נכנסים לחדר כושר לעומת זאת אתה פיתאום רואה אותם שמים על עצמם חליפת לחץ ודוחקים את המשקל המקסימלי שהם יכולים ומקבלים על זה שיפוט הוגן! כבוד והערכה! אם אתה טוב בפווארלפיטינג תנסה להתחרות..תעלה לעד 100 קילו ותדחק מה שהמתחרים דחקו שם. לדוגמא אסיד הרים שם 185 ו190 קילו אני בטוח שגם אתה וגם אני לא מרימים את זה. זה ספורט מכובד וצריך להעריך אותו ואין מה להשוות בין פאוורליפטינג ובודיבילדינג נכון יש פה בסיס של תזונה מורכבת ושימוש בחומרים. אבל סה"כ זה 2 עולמות אחרים ואם הייתה בא לתחרות הייתי סופר לך על היד שלי 10 פאוורליפטרים תותחים שרק התחרו שלא לדבר על עוד שהיו בקהל,כנ"ל על בודיבילדינג. אני אישית נהנתי מהתחרות ולכל החבר'ה שהתחרו כל הכבוד לכם ומגיע לכם שיא הערכה וכבוד ![]() חחח בעיקר לך עלי חח ![]() |
|
![]() |
![]() |