|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן, אני לא מבין מה הקטע של לטרטר אותנו כל השנה וללמוד 100% חומר כדי שבסוף צריך לדעת רק 50% חומר, כאילו שאחרי הבגרויות אני לא שוכח הכל ולא זורק את הדפים בכלל.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק במקצוע אחד אני משקיע זה ערבית המקצוע היחידי שמעניין אותי.
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו שאני הולך להשתמש בבגד כפת בחיים שלי. והליקוקים למורים וקבלת מגנים מצויינים - מוכר לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם מתלהבים אתה תשלימו הכול בחופש הגדול חחח
![]() |
#49 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() שניה שניה,מבטלים ת' בגרויות חורף?,אני עושה השלמה ל5 במתמטיקה,יש מצב מבטלים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אז השביתה נמשכת בטוח???
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני מודאג בגלל המועד חורף במתמטיקה.
לא למדתי כלום ואני על הפנים במתמטיקה ככה שאני לא יכול ללמוד לבד \= |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שאני כיתה י' (איזה קטן :p)
אז השביתה לא מזיזה לי תביצה מה יש בגרות בהיסטוריה ולשון? היסטוריה פשוט חורשים חומר קצת לפני שישב טוב טוב בראש ולשון יש לי גם ככה מורה פרטית כי בלי שום קשר לבצפר אני חרא בלשון ולבחור למעלה - אם אתה חושש ממתמטיקה לך על בטוח ותלמד עם מורה פרטית יקר אני מודה.. אבל כשזה אחד על אחד זה הרבה יותר מובן ואפשר להספיק ים חומר בשעה הזאת או שתלמד עם חברים, קח מישהו\מישהי שיודעים את החומר וקבע איתם לעזרה בהצלחה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() יש מחר בצפר בסוף?
|
![]() |
![]() |