|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() עשו ממשטרה צבאית מפלצת והיא ממש לא ככה,פשוט תשקיע בטירונות ותנסה להצטיין(שזה לא הכי קשה למרבית החיליים שם אין מוטיבציה) וככה תוכל להתקבל למצ"ח(מומלץ)/בילוש שזה ממש לא לתת דוחות לחיילים,ואגב בבילוש שמים דגש גדול על אימונים בחדר הכושר בגלל שלפעמים נדרש שם מאבק פיזי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
וגם כולם קוראים לזה מקום הכוסיות ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
הושעה
|
![]() אני הייתי בבילוש - שום דגש על חדר כושר ושם תזונה... סתם תרגילים מעפנים ביותר שמתבצעים במתכונת והתכנון הכי גרועים שיש, פירור ליום בחדר האוכל ואנשים עם גוף ממוצע. מי הסגל שלך בטירונות?
![]() |
#25 |
הושעה
|
![]() אין צבא בלי משטרה צבאית כי חייבים גוף כזה בכל מסגרת.
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() ברחחחחחחחחחח מהארץ מה משטרה צבאית,אתה לא מכיר תמשפט שאומר?
"תחשוב 10 פעמים לפני שאתה עושה משהו" מה משטרה צבאית חוקרת מה אתם מלשינים מסריחים כל המ.צ השרמוטות האלה צריך לשרוף אותם אחד אחד קיצר דפוק להם עריקות לפרצוף יוציאו אותך משם |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל מי שבמ"צ תפקידו לתת דו"חות לחיילים אחרים.
אם זה היה נכון, אז לא היו את כל הדפרים האלה שמשרתים קל"ב ויוצאים יומיות ונראים כאילו הם מינימום חזרו מלבנון אחרי מבצע נועז על מדי א'. יש הרבה תפקידים מעניינים במ"צ, במקומך הייתי נשאר ומשקיע וככה מגיע למקום טוב. שיהיה בהצלחה! |
![]() |
![]() |