|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
איזה זין הוא בדיוק מחזיר למדינה? הוא עוזב אותה? אפשר לחשוב שהוא איזה קליבר שעושה משהו למדינה... הוא עוד מסמר בדלי של מסמרים..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() קיצר מה שאני אומר זה כל אלה שאומרים שילכו לקרבי וכו', אני אישית לא רואה סיבה לתרום פה למדינה. המדינה שמה עליי זין, אני כבר מזמן לא מרגיש זיקה לארץ ישראל והאמת שחבל לי על זה.. פעם זה לא היה ככה, אבל התבגרתי ופתחתי את העיניים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותאמין יל שלא הכל ורוד בחו"ל בארצות הברית אתה יכול למות ברחוב ואף אחד לא יסתכל עליך,אתה יכול לגסוס אבל אם אין לך ביטוח רפואי הם יתנו לך למות וחוץ מזה המושג "קצבאות" כמעט ולא קיים אצלהם בלקסיקון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קיצר להמשיך?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי את כל התגובות אבל היית חייב להגיב על זאת... אפשר להביא אלף ואחת סיבות למה לא טוב פה על כמה זין פה שהמדינה לא שמה עלייך אבל שכחתם דבר אחד אנחנו חיים במדינה דמוקרטית מה זה אומר? זה אומר שאם לך יש משהו שלא טוב לו פה ולו גם ול5 ששם לא מתאים אתם יכולים לקום ולשנות את זה זה כל הקטע בדמוקריטה לא? העם אמור להחטיל מה לעשות לא הבנאדם שיושב שם בכיסא ולדעתי יש לנו בעיה אחת גדולה כן המצב חרא בארץ, כן הממשלה שמה זין על הזקנים ניצולי השואה העולים ועל המורים , כן כמעט כל שבוע מגלים פה שחיטות מעילה סחיטה או שוחד בין השרים המשטרה ובית המשפט, כן לפחות חצי ממי שיושב פה לא מרוצה מהמצב של המדינה והממשלה אבל... אפחד לא קם לשנות את זה במקום זה אנשים הולכים לגור בארה"ב קנדה שוודיה ושאר העולם אבל ברגע שלא תהייה מדינת ישראל כל העולם ישים עלייכם גם זין כמו מה שהיה לפני שהקמנו מדינה יש לי הרגשה שיצאתי דיי דפוק אבל הייתי חייב להגיד את זה
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
|
![]() ציטוט:
אי אפשר לעשות משהו בממשלה כי הכול שמה זה מאפיה אחת גדולה שמישהו מבחוץ עם רעיונות נכונים יכול לחזור לחור שממנו הוא בא. ציטוט:
אנשים פה מנהלים וויכוח ומביאים דעות ואתה רושם כאלה תגובות מפגרות...מה הטעם? תרחיב יותר על הדעה שלך בן אדם... למה אתה חושב שאני חלש אופי? כי אני מגן על כאלה אנשים? ~_~
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
|
![]() ציטוט:
תראה לי מדינה אחת שבאה לאזרחים שלה ומנסה כמה שפחות לגנוב וכמה שיותר לעזור לאזרחים שלה. פה לפחות הומלס אתה לא תהיה, באמריקה שמים עליך זין אבל אנשים שומעים אמריקה ונזכרים בסרטים כמו מר דידס...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
|
![]() ציטוט:
אותם העולם לא שונא...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קיצר תראה מה כתבתי למעלה.. המדינה שמה עליי [כשאני אומר עליי זה על האזרח הפשוט], אין סיבה שאני אשאר פה. ולשאלה שבטח אתה תשאל - "למה אתה לא עוזב עכשיו?" - הסיבה היא שאני עדיין לא מבוסס כלכלית וזה לא כזה פשוט לעזוב את הארץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() פשוט מגעיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
"איך אתה לא מתבייש..אם כל אחד היה עוזב אז לא הייתה מדינה..אם ככה סבבה..לא צריך אותי..אני עוד מסמר..אז סבבה זה לא יפריע לאף אחד נכון? וכן..צריכים אותי איך אני איתך? אותך לא צריכים..אתה שמוק שאו שלא תעשה צבא או שתעשה בקריה..וכן,אני אהיה ביחידה שהביצים שלך יעשו מעגלים כדי להגיע אליה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בין 15 ומדבר כל כך גבוהה אין לי שום דבר נדך פשוט גידלתה תחת שיכול לעקוף את ביג מאמא |
|
![]() |
![]() |