|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לגמרי איתך
ואני מחפש אחד כזה בירושלים!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קרן היסוד. אתה תעשה אצלנו כו"כ הרבה סקוואט שאתה תקיא אתה הנשמה מיידלה. אין הליכונים,אין אופניים,אין כלום חוץ מחופשי ומכשירים ישנים עם משקלים חולרע. תבוא אתה תצטער אבל לא נורא.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
כללי:: hardcore trainee
עוסק ב:: gym instructor
|
![]() לא רלוונטי לי חיפה או באר שבע וגם לא קריית שמונה
אני מחפש במרכז תל אביב. אודה לכם אם תהיו קצת יותר קונקרטיים ורלוונטים. אני בסך הכל רוצה פרטים, לא רגשי הזדהות או קטעי נוסטלגיה. לבנאדם שמחפש בירושלים לך לאיירון ג'ים. המקום היחיד בירושלים שמתאמנים בו כמו שצריך. כל טוב.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר שכתבו פה על מועדון הכח שהוא מאוד וותיק(מעל 50 שנה) שהוא הארדקןרד נטו(אני זוכר שאמרו שהוא אפילו יותר מדי וטיפה מיושן)
לאחר חיפוש גיליתי שזה נמצא בארלוזורב 76 טלפון: 03-5248076. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
כללי:: hardcore trainee
עוסק ב:: gym instructor
|
![]() תודה רבה גבר.
אם תמצאו/תשמעו על עוד מקומות, אשמח לשמוע.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם נאור זיו היה מתאמן שם לפני התחרות, ואלי אלפרוד גם מתאמן שם.. (מר ישראל מקום 2) בקיצור לא חסר שם ציוד ואנשים ברמה, כמו כן הדמבל הכי כבד הוא של 54 קילו.. אז אל תטעה סתם אנשים ותגיד המקום "היחד" שנורמלי. לפי התיאור שלך אני מציע שלא תחפש מכון כושר, ותקנה ציוד לבית וזהו.. יש לך בקשות מוגזמותת.. אתה בא להתאמן את מי זה מעניין אם המתאמנים רוסים או גרוזינים, מה אתה גזעני ? Fatboy תבוא לג'אמפ יש מבצע 180 שקל לחודש לשנה, על המנוי.. במקום 230..
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אתה גרוזיני אחי
RAVAHAR DZMAO ? רוסים וגרוזינים ![]() ![]() ![]() המכון הכי הארדקור והכי כבד מבחינת המשקלים בארץ,זה מכון שריאל בנהריה (אם במקרה תעבור לגור בצפון אז אתה מוזמן להירשם)יש דאמבלים עד 73.5 קילו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
גו אקטיב בויצמן בתל אביב, יש שם דאמבלים של 80 קילו. יש מוטות ללחיצת חזה שמסוגלים לסחוב 700 קילו. יש שם פלטות של 50 קילו. כלובים לסקווט. ומתאמנים שם אנשים חזקים מאוד. לפותח הפוסט, הייתי שמח לראות תמונות שלך, כי אתה דורש הרבה יותר ממה שאנשים כמו לוליק, ששוקל באיזור 130 קילו עד 140+ בשיא, צריכים. מרי ישראל מסתדרים בכל מכון סביר, אבל אתה צריך יותר מזה, מעניין איך אתה נראה. (לא בציניות). לגבי מי שהזכיר את מכון הכוח בארלוזרוב, בהחלט הרד קור, הייתי שם כמה פעמים. אהרון הבעלים, בחור נחמד, קפוץ לדבר איתו, תראה את המקום ותחליט. שוורצנגר התאמן אצלו לפני הרבה שנים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |