|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() באחד ובגדול אני מצדיק את פותח הפוסט.
הרבה מהאנשים שכתבו כאן שטויות הם אנשים שאני בעיכרון מעריך, אבל הם לא עשו את זה בגלל שהם מטומטמים אלא מחוס ידע והבנה. אני אסביר איך אני רואה את זה - הומופוביה היא בעצם פחד, ומי שפוחד הוא מתרגש. הצורך הזה לשנוא את השונה (שהוא בעצם ההומו) נובע מצורך של להרגיש "שונה" מהשונה (להרגיש שונה מההומו) תבינו, כל הומופוב מוצהר בעצם יורד על עצמו, זה לא אומר שהוא הומו, אבל זה כן אומר שהומואים גורמים להומופוב להתרגשות, הם גורמים לו לתנודות, אם זה עצבים, זעם, גועל, תחושת בחילה, חיבה או כל תחושת רגש אחרת. המילה הומו מרגשת את אותו ההומופוב, גם אם זה לחויבי או לשלילי, סימפטיה או דחייה. אותי הומואים לא מעניינים. אין לי בעייה לראות גברים ערומים, או מתנשקים, או אפילו עושים סקס לוהט, כי זה לא מעניין אותי, זה לא גורם לי לתנודות, וזה לא מרגש אותי. הדחייה הזאת נועדת כדי לספק את ההומופוב, להוכיח לעצמו שהוא לא הומו, ועצם העובדה שהוא צריך להוכיח את זה לעצמו, זה אומר שהוא לא בטוח בעצמו והוא מפחד. זה בדיוק כמו בגיל ההתבגרות המוקדם, ילדה שיש לך סוג של חיבה אליה, אתה תמצא את עצמך רב איתה, וזה רק כדי להיות איתה באיזה שהו סוג של קשר, כי אתה הרי צעיר מדיי בשביל להיות גבר ולהביע חיבה כלפיי אותה ילדה. בקיצור, אם אתם הומופובים, לכו לזיין בחורות כדי להוכיח לעצמכם שאתם גברים, ואל תשנאו הומואים.