|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
next week תחרות מדידת הזין הכי גדול... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמי ששאל למה זה מפריע לי ? כי יש אנשים שונים וצריך לכבד אותם - הם אנשים בדיוק כמו כולנו . ואני מכיר בחור שהוא לא סטרייט ,אבל הוא פשוט בנאדם זהב ואני מאחל לכולם להיות לפחות חצי ממנו . |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() מזה מה אמרתה גבר?
נסיתי לקרוא אבל אז הפלצתי נוד כזה מסריח שהייתי חייב לברוח מהחדר לכמה דקות היה פה ריח של הירושימה אחרי הפצצה הגרעינית ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() אחי עזוב אותך שכל אחד ישים מה בראש שלו... מי שבאמת זה מפריע לו שיבוא ויגיד... בנתיים ברוך השם שלא עשני גיי אין פה כאלה אז אין לך מה להתרגש יותר מדי... וחוץ מזה שלרוב בחברה פה תאמין לי שאין בעיה עם הומאים... יש להם בעיה עם המצעדים הפורובוקטיבים שלהם וכל החרא הזה שהם עושים שכופים את התרבות המגעילה (ותגיד שלא..) עלינו.. וזה באמת מגעיל ושגויי.. עם כל השאר אין לי בעיה.. |
|
![]() |