|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן כן ... שמאלני אני מניח?.... כניראה שאתה שם זין על החיילים שלנו אני מבין...מנסה לעשות פרובוקציה. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אנשים כמוך גורמים לימין להיראות מבחוץ כמו שהוא נראה כיום.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כל הודעה שאתה כותב רק ממחישה יותר ויותר עד כמה אתה בן אדם פרימיטיבי. אני מצטער שאני נאלץ להגיד את זה, אבל הדעה שלך לא שונה בהרבה מהדעה של הנאצים. הם שונאים את היהודים בגלל שהם יהודים, אתה שונא את הערבים בגלל שהם ערבים. לא משנה שסכנין בכלל לא קשורה לנגב, סכנין בצפון הארץ, הנגב בדרום הארץ, מה קשור סכנין ופצמ"רים, אין קשר בין מחט לתחת, אבל יאללה שיהיה, בני סכנין הם ערבים, אז בני סכנין טרוריסטים. במילים אחרות מה שאתה אומר, שכל אחד בקבוצת בני סכנין הולך עם חגורת נפץ בתיק האימון שלו כי הוא ערבי. שזה בערך כמו שמישהו נוצרי יבוא אליך ויאשים אותך בגלל שאיזה יהודי בארה"ב עשה פיגוע טרור. ולמה? בגלל שאתה יהודי. קיצר, זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא. אין לי כח להיכנס לדיונים האלה, זה אף פעם לא מוביל לשום מקום. שא ברכה ותהיה בריא.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מישהו דיבר שיש קשר? אני אמרתי שאנחנו נותנים להם במה להצליח בזמן שתיראה מה קורה בעזה והכל קשור... אבל עזוב אתה צודק נכון... אחי לך תשים את האוטו שלך בסכנין במוסך ניראה מה יקרה לך יחבקו אותך נכון יטפלו לך באוטו... ערבי טוב יודעים את ההמשך. וייאללה רקובה האפס הזה לא פוגע במסגרת בגלל זה העיפו אותו מאינטר גועל נפש של שחקן |
|
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל טכני
|
![]() יפה אני שמח שכולם פו ברגע יפה זה ! אני מבין שלא רוצים להבין את החוקים של הפורום !
אני מבין שגם על כדורגל אתה לא יכולים לדבר סבבה ! כל אחד שקלל פו או התנהג בגזענות הולך לקבל Ben לכמה ימים !