|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מטגן עם שמן זית זה אכן יצא יבש כי שמן זית בקירור מקשה כל דבר שהיה עליו.
לגבי החזה עוף , תחתוך לחתיכות קטנות או שניצל זה לא משנה , תוסיף מהקומקום קצת מים חמים (בלי שמן בלי כלום על טפלון), תוסיף בצל תחכה עד שיהיה לזה גוון מתאים ותוריד את זה , המים החמים והבצל לא מקשים אותו אחרי זה , תשים פלפל פפריקה מה שאתה רוצה על זה , אני כל פעם מכין לילה לפני ל2 ימים מראש ומחמם בימים שאחרי במיקרו ויוצא יופי טופי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה, תודה גבר.
__________________
גובה 1.76-1.77 משקל עדכני: 91.4 ק"ג עליה כללית 36.4 ק"ג |
![]() |
![]() |