|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ניראה סבבה אבל אתה יכול את השראג לעשות יחד עם דדליפט...כאילו כל פעם שאתה עושה חזרה בדדליפט לעשות שראג..
אה ושאלה החלוקה של ללג עליון תחתון טובה יותר מאשר מעורבב או שזה פשוטהעדפה שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה הכל במהלך השנה, גם חלוקה לדחיקות/משיכות, גם חלוקה לפלג גוף , וגם תוכניות אחרות שונות ומשונות, אין לי העדפה, העדפה שלי זה לא להיות מקובע, אלה תמיד להחליף תוכניות ותרגילים מעת לעת.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ישקול אולי לנסות משהו בסגנון..לאחרונה התחלתי לעשות אימון AB 4 פעמים(מה שהייתי עושה כל הזמן) רק שפעמיים אני עושה תווח של 10 חזרות ופעמיים של 5 .חשבתי זה יהיה כמו גיוון שאמור לעבוד על רוב הסיבים.. מה אתה אומר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה מס' דוגמאות: 1. יום ראשון, חזה כבד, גב קל יום רביעי, גב כבד, חזה קל 2. כל התוכנית חזרה 1 לפני כשל 3. תרגיל עבודה קלה ותרגיל עבודה כבדה. יום ראשון, BB בנץ' כבד 4 סטים (5-8 חזרות), DB בנץ' חיובי קל 3 סטים (10-12 חזרות) יום רביעי, BB בנץ' חיובי כבד, DB בנץ' ללא שיפוע קל 4. תקופה סאב מקסימלית (2-3 חזרות לפני כשל או 6-8 חזרות) ותקופה מקסימלית (עבודה לכשל וחזרות שליליות או 3-5 חזרות). 3-4 שבועות עצימות -בינונית כבדה (סאב מקסימלית), שבוע קל, ואז 3 שבועות עצימות כבידה מקסימלית.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |