|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השואה היא על רק של גזע ולאומנות שמקורה בשנאה כלפיי היהודים, הריי היהודים היו טובים במסחר ועזרו לסגסוגה של גרמניה לפניי השואה, על זה אני מדבר, על נושאים כמו זה שכשמחפשים את הסיבה העומדת מאחוריי הדבר (שיש כאלה שיכולים לגיע להעמדה לדיו ומסתכנים) כשאין לאותו אדם שום אינטרס לעשות זאת, הסיבה שעולה היא: שנאה, במקרה הזה, יותר בכיוון: אנטישמיות כאה דברים אפשר למצוא הרבה, אבל.. השאלה שעולה היא, למה? עם זה קשה לי להתמודד עד שעולה לי לראש המושג "אנטישמיות". לגביי ירושלים שקדושה למוסלמים זה ידוע שזה לא.. בוא נאמר, אם תפנה למוסלמים עצמם כך, אד על אחד, הוא ישיב לך שהיא.. לא קדושה כמו שמגדירים אותה, נאמר זאת בלשון המעטה (לפי האמונה שלהם אין בה בכלל קדושה, זה האבסורט, אבל מזה פחדתי שנגיע כי אז כביכול אנחנו אומרים, רגע.. אז למה הבלאגן.. כן, זה ידוע, הם לא מתמודדים עם זה כך, כשזה בתקשורת ותעמולתי זה יותר מ"בקעה" אבל אחד על אחד אין שם כלום- אבל זה לא העניין, שיהיה להם לבריאות כל עוד זה לא עולה בבריאות האחר..אולי..) העניין שבאמת, זה לא מעניין.. אבל למה על זה אף אחד לא מתרעם על התעמולה התקשורתית שהיא על כלום?וזה רק דג' מתוך המון דוג' שיכלתי להביא, זה מה שעלה והיסתדר לי בראש בקשר לדרכיי התמודדות, זה מאוד תלוי איך מסתכלים על זה, להתמודד איתו לפי דעתי אנחנו צריכים כבר להתנער מהקרציעות ולעעמוד על הרגליים ולהתקדם, להתעלם, זוהי דרךדווקא של בגרות ושל חוסר תשובמת לב לקטנים כמוהו, זה דווקא מעלה אבל מצד שני כמו שאמרת זה יכול להפי, להיב עובדות בשביל עצמך, מי שירצה יראה, כך לפי דעתי צריך! כמו שכתבת בסוף, (אגב, גם היהדות אומרת, יש ללמוד היסטוריה, הריי למה לומדים תורה? זה היסטוריה, מהסיבה שלומדים מדרכיי האבות סימן לבנים- מזה הכל יוצא!) ומה שכתבת בסוף! ![]() |
|
![]() |
![]() |