ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-11-07, 03:20   #1
speed
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rrkk
תרשה לי להעמיד אותך על כמה טעויות
דבר ראשון לא רק את השואה מכחישים. ראה למשל מה קרה לארמנים בתחילת המאה העשרים ותראה שגם באירוע זה יש המון מחלוקות והכחשות. (אירוע שנמצא עכשיו במרכז סיכסוך פוליטי בין טורקיה לארהב)
ירושלים היא קדושה גם למוסלמים. אי אפשר להכחיש זאת. זה שהיא לא העיר הראשונה בקדושתה למוסלמים לא מוריד מזה שהיא קדושה גם להם
לא עקבה היא העיר הקדושה אלא מכה ובמרכזה ה"כעבה"
לגבי מהן הסיבות שלו להכחיש? יכולות להיות הרבה סיבות ויכל להיות שגם אנטישמיות היא אחת מהן. בכל מקרה יש כמה דברים שאתה יכל לעשות בנדון
להשתיק אותו- לא נראה לי כי אז יגידו שכנראה יש לך מה להשתיק ואתה מפחד ממנו
להתעלם ממנו- גם לא נראה לי כי ככה הוא יכל לגייס עוד מאמינים
להתמודד איתו- על ידי הצגת עובדות . בשביל זה צריך ללמוד

לא הבנתי למה אתה מתכוון כשאתה אומר להתבושש. מבושש בעברית זה מאחר.
אם אנחנו בתקומה עלינו ללמוד הסטוריה. כי אחד הדברים שמאחדים עם זה ההיסטוריה שלו. אם לא נדע את ההיסטוריה שלנו (וכחלק מההיסטוריה שלנו יש ללמוד על השואה) אז למה אנחנו נמצאים כאן ולמה אנחנו ביחד
לסיכום: השואה וההיסטוריה שלנו ובכלל היסטוריה זה דבר חשוב ללמידה ואסור לנו להתעלם ממי שמנסה לסלף עובדות היסטוריות בכלל והיסטוריה שלנו בפרט
על הארמנים זה ידוע, אני ל יודע ל כךל את הסיבות ועל איזה רקע וכו' אבל יש הבדל קטן, כאן המלחמה היא על רקע של ניצול (אני משער כי הריי רק טורקיה וארה"ב במאבק ואין עוד אחרים שמביעים דעות שיטנה כלפיי הנושא, חוץ מטורקיה שמנסה להגן על שמה- אם יש אז תגיד, אבל זהה כבר גולש)
השואה היא על רק של גזע ולאומנות שמקורה בשנאה כלפיי היהודים, הריי היהודים היו טובים במסחר ועזרו לסגסוגה של גרמניה לפניי השואה, על זה אני מדבר, על נושאים כמו זה שכשמחפשים את הסיבה העומדת מאחוריי הדבר (שיש כאלה שיכולים לגיע להעמדה לדיו ומסתכנים) כשאין לאותו אדם שום אינטרס לעשות זאת, הסיבה שעולה היא: שנאה, במקרה הזה, יותר בכיוון: אנטישמיות
כאה דברים אפשר למצוא הרבה, אבל.. השאלה שעולה היא, למה? עם זה קשה לי להתמודד עד שעולה לי לראש המושג "אנטישמיות".
לגביי ירושלים שקדושה למוסלמים זה ידוע שזה לא.. בוא נאמר, אם תפנה למוסלמים עצמם כך, אד על אחד, הוא ישיב לך שהיא.. לא קדושה כמו שמגדירים אותה, נאמר זאת בלשון המעטה (לפי האמונה שלהם אין בה בכלל קדושה, זה האבסורט, אבל מזה פחדתי שנגיע כי אז כביכול אנחנו אומרים, רגע.. אז למה הבלאגן.. כן, זה ידוע, הם לא מתמודדים עם זה כך, כשזה בתקשורת ותעמולתי זה יותר מ"בקעה" אבל אחד על אחד אין שם כלום- אבל זה לא העניין, שיהיה להם לבריאות כל עוד זה לא עולה בבריאות האחר..אולי..)
העניין שבאמת, זה לא מעניין.. אבל למה על זה אף אחד לא מתרעם על התעמולה התקשורתית שהיא על כלום?וזה רק דג' מתוך המון דוג' שיכלתי להביא, זה מה שעלה והיסתדר לי בראש

בקשר לדרכיי התמודדות, זה מאוד תלוי איך מסתכלים על זה, להתמודד איתו לפי דעתי אנחנו צריכים כבר להתנער מהקרציעות ולעעמוד על הרגליים ולהתקדם, להתעלם, זוהי דרךדווקא של בגרות ושל חוסר תשובמת לב לקטנים כמוהו, זה דווקא מעלה אבל מצד שני כמו שאמרת זה יכול להפי, להיב עובדות בשביל עצמך, מי שירצה יראה, כך לפי דעתי צריך! כמו שכתבת בסוף, (אגב, גם היהדות אומרת, יש ללמוד היסטוריה, הריי למה לומדים תורה? זה היסטוריה, מהסיבה שלומדים מדרכיי האבות סימן לבנים- מזה הכל יוצא!)

ומה שכתבת בסוף! ללמוד! ובעיקר היסטוריה, כל מלילה בסלע! לפי דעתי יותר בגלל, שכשאדם לומד אאת עברו הוא לומד מטעויות , לומד להתמודד מול מכשולים, לומד להצליח ולהתקדם ולתקן ולהשתפר ולדעת אפילו מה יקרה בערך בעתיד ולמה להתכונן, זה עיקר הכח שיש באדם, הידע!
speed מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה