ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-12-06, 08:42   #1
AAA
חבר פעיל

ברירת מחדל סוף סוף חלוקה נורמלית ל-5 אימונים בשבוע

תראו, אני כבר הרבה זמן מחפש חלוקה ל-5 אימונים בשבוע, 6 אימונים בשבילי זה יותר מדי בשלב הזה וב-4 אני לא מסתפק. 5 אימונים זה המס' האידיאלי שלי, עכשיו חיפשתי תוכנית שגם פעם בשבוע אני אעבוד על היד האחורית והקדמית ביחד, כי הדגש שלי הוא על הידיים ועדיין זה יסתדר עם המנוחות של 48 שעות לכל שריר. מה דעתכם על החלוקה הזאת שמצאתי במאמר "טעויותיו השכיחות של הבודיבילדר" של Fanat שאגב מה הכינוי שלו בפורום פה,החדש, כי אני זוכר אותו בישן...

יום ראשון – חזה + יד אחורית + יד קדמית.

יום שני – רגליים + כתפיים.

יום שלישי – יום מנוחה מוחלטת!

יום רביעי – גב + יד קדמית.

יום חמישי – חזה + יד אחורית.

יום שישי – רגליים + כתפיים.

יום שבת – יום מנוחה מוחלטת!

יומיים רנדומליים בשבוע בטן, יחד עם טרפזים.

אפשר להחליף את החזה ביום ראשון לגב, כי יש לי גנטיקה טובה בשרירי החזה, פחות בגב...?
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 10:58   #2
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AAA
תראו, אני כבר הרבה זמן מחפש חלוקה ל-5 אימונים בשבוע, 6 אימונים בשבילי זה יותר מדי בשלב הזה וב-4 אני לא מסתפק. 5 אימונים זה המס' האידיאלי שלי, עכשיו חיפשתי תוכנית שגם פעם בשבוע אני אעבוד על היד האחורית והקדמית ביחד, כי הדגש שלי הוא על הידיים ועדיין זה יסתדר עם המנוחות של 48 שעות לכל שריר. מה דעתכם על החלוקה הזאת שמצאתי במאמר "טעויותיו השכיחות של הבודיבילדר" של Fanat שאגב מה הכינוי שלו בפורום פה,החדש, כי אני זוכר אותו בישן...

אפשר להחליף את החזה ביום ראשון לגב, כי יש לי גנטיקה טובה בשרירי החזה, פחות בגב...?
רצחת את היד אחורית לדעתי יותר מדי , ומה עם אימון גב? רק אחד?
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 11:18   #3
Yoggie
מנהל ראשי

אין לי בעיה עם התדירות שלך בניגוד למה שאליאב רשם, גם אני עובד די דומה. אבל לגבי הסדר יש בעייתיות ... עם סדר כמו שלך אתה תגיע מהר מאוד לפציעה ודלקות בכתף כשאתה עובד יום אחרי חזה וכתפיים וגם בתדירות גבוהה בשבוע.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 11:21   #4
AAA
חבר פעיל

יש לכם הצעות אחרות?

ולמה אני הורג את היד האחורית?
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 12:24   #5
XxgalxX
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל XxgalxX

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AAA

ואוא כי אתה עושה הרבה יד אחורית ולמה ביום ריאשון
למה חזה+יד אחורית+יד קידמית לא צריך יד קידמית תוריד אותה
ושים אותה ביום השני או איפה שאתה רוצה..
XxgalxX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 12:39   #6
AAA
חבר פעיל

כי אני רוצה להתאמן ידיים ביחד פעם אחת בשבוע, דגש על ידיים התוכנית הזאת. יש לציין שאני מקפיד על תזונה נכונה וצורך אבקת חלבון, אני מתאמן את היד האחורית + היד קידמית ביום ראשון בסופרסטים.
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 13:05   #7
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי aaa
כי אני רוצה להתאמן ידיים ביחד פעם אחת בשבוע, דגש על ידיים התוכנית הזאת. יש לציין שאני מקפיד על תזונה נכונה וצורך אבקת חלבון, אני מתאמן את היד האחורית + היד קידמית ביום ראשון בסופרסטים.
1)יותר סטים לידיים לא יגרמו ליותר גדילה ויש סיכוי גדול שהידיים שלך לא גדלו כי העמסת עליהם יותר מידי זה בדיוק מה שקרה לי לדעתי תעבוד בצורה של Ab יום מנוחה Ab או Ab ארבעה פעמים קבועים בשבוע בחלוקה של פלג עליון\תחתון או משיכה\דחיקה או A חזה כתפיים ויד אחורית B גב יד קדמית רגליים
2)תקרא את הנעוצים שיש פה על אימונים יש שם את כל התוכניות והסברים
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 13:09   #8
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אני מתאמן על עמידת ראש 5 שעות ביום כבר כמה שבועות ככה שבועיים וחצי עם ידיים לא נעולות (כי אני דיי גרוע בזה בינתיים)
הכתפיים שלי עלו באיזה ס"מ בהיקף כל אחת

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 15:58   #9
Yoggie
מנהל ראשי

אורי-סילבר... אני לא כל כך מסכים עם מה שאתם אומרים פה לגבי עומס על הידיים. אני עובד בתדירות גבוהה על הידיים ורק ככה הן גודלות אצלי (והן גודלות!) אבל איכשהו זה לא מסתדר עם האסכולה של גל T וכמה חבר'ה פה בפורום אז לא משנה כמה אני אכתוב את זה אני תמיד אקבל איזה הסבר שנשמע מחוכם + איזה מחקרון אבל תאכלס מנסיון על עצמי - אין חכם כבעל הנסיון.
בגלל זה אני ממעיט לכתוב כאן כי הרבה אנשים מאמצים גישה אחת שלמעשה לדעתי לכל אחד יכולה להתאים תוכנית קצת שונה בהתאם ליכולות הגנטית שלו להתאושש ולהתפתח. אישית אני מבצע 4 תרגילים לבייספס/טרייספס כל אחד בסביבות ה6-8 חזרות פעמיים בשבוע בלי שום בעיה.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-06, 16:54   #10
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
אורי-סילבר... אני לא כל כך מסכים עם מה שאתם אומרים פה לגבי עומס על הידיים. אני עובד בתדירות גבוהה על הידיים ורק ככה הן גודלות אצלי (והן גודלות!) אבל איכשהו זה לא מסתדר עם האסכולה של גל T וכמה חבר'ה פה בפורום אז לא משנה כמה אני אכתוב את זה אני תמיד אקבל איזה הסבר שנשמע מחוכם + איזה מחקרון אבל תאכלס מנסיון על עצמי - אין חכם כבעל הנסיון.
בגלל זה אני ממעיט לכתוב כאן כי הרבה אנשים מאמצים גישה אחת שלמעשה לדעתי לכל אחד יכולה להתאים תוכנית קצת שונה בהתאם ליכולות הגנטית שלו להתאושש ולהתפתח. אישית אני מבצע 4 תרגילים לבייספס/טרייספס כל אחד בסביבות ה6-8 חזרות פעמיים בשבוע בלי שום בעיה.
זה נכון שאין חכם כבעל הניסיון ולהיות מקובע על דרך אחת זה ממש גרוע אם זה מה שעובד עליך אז מצויין אין בזה שום פסול אני בעד לנסות הכל ולראות מה עובד עליך הכי טוב עלי למשל תוכניות בחלוקה של מעל ABC לא עובדות טוב ואם אני מחלק בחלוקה שבא השרירים כביכול מתנגשים לדוגמא:עושה חזה ולמחורת יד אחורית הידיים שלי לא גודלות בגרוש אני אישית עם חלוקה של Aחזה כתפיים ויד אחורית B גב רגליים ויד קדמית הצלחתי להגיע ממצב של היקף יד 38 על משקל 80 להיקף יד 40 על משקל 78-79 תוך תקופה מאוד קצרה שלפני זה הידיים במשך 8 חודשים כמעט ולא זזו לכן אני מציע לו לנסות את מה שעבד עלי מאוד טוב ואולי זה מה שיעזור לו
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה