|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
והטענה היא לא שיהודים לא נרצחו,מכחישי השואה לא טוענים את זה, הם אומרים שבין היתר נירצחו יהודים כחלק מעשרות מיליונים של קורבנות המלחמה, הם טוענים שהמספר לא מדוייק וגם השיטות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה עם מכחישי שואה "אינטילגנטיים" היא שהם לא אומרים שלא נרצחו יהודים הם מתווכחים על המספר ועל הכוונה לרצוח את כל העם היהודי. לצערי רוב הישראלים לא יודעים להתמודד עם טענות אלו. אני מדגיש: יש הוכחות שבאמצעותן אפשר להתמודד עם מכחישי הושאה הללו (אני לא אתן פה שיעור היסטוריה זה יעיק עליכם)
נכון במחנות נרצחו כ3 מיליון יהודים. כנראה שבשואה נרצחו יותר מ6 מיליון (על פי המחקרים החדשים) אבל המספר 6 מיליון הפך למעין "מותג" ונכון שהיטלר היה מתוחכם. הוא בהחלט לא היה טיפש ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אגב איזה תואר יש לך בהיסטוריה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אהיה קיצוני ואגיד משהו: למרות שהייתי רוצה שלא יהיו מכחישי שואה אני מעדיף להתעמת איתם ולא לסגור להם את הפה מהסיבה שאתה אמרת. אני מאמין ביכולת של מי שיודע היסטוריה להלחם בהם בצורה הנכונה: עובדות, דיבורים, הפעלת המוח וכו.... ולא הפעלת כח- כי זה לא משרת אותנו ואת האינטרסים שלנו
אני למדתי לתואר ראשון באוניברסיטה העברית, ומלמד בביס תיכון |
![]() |
![]() |