|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() צטט:
במקור פורסם על ידי speed אם אני בא ואומר לך שראיתי עגל עם שלשה ראשים מי צריך להוכיח למי? הריי אני ראיתי שיש, אתה הזה שצריך להוכיח שאין, אתה טועה חבוב, אתה זה שצריך להוכיח שיש, אי אפשר להוכיח משהו שהוא לא קיים. ______________________ אי אפשר להוכיח משהוא שלא קיים, אבל זה האחריות שלך ולא שלי, זה כבר לא ענייני אני ראיתי וזהו..אתה לא.. אתה הרוצה לראות.. לא אני.. הבנתי את הצניות שלך אבל אני אומר לך שאצלי נמצאת ההוכחה! (שיש בורא לעולם), אתה הזה שרוצה, לא תיקח? לא תיקח, בעיה שלך, לא שלי חביבי.. תיקח? אני מוכן לתת לך אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() למה אני אמור להוכיח שלא ראית עגל עם שלושה ראשים?
אתה ראית? תביא הוכחה (אם אתה רוצה שיאמינו לך, כן?). לא הבאת? תחייה בבועה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אין הוכחות חוץ מסיפורי התורה... זה דברים שעברו מאב לבן... אנחנו חיים ומאמינים שנוצרנו ע"י השם לפני 5000 שנה... אתה טוען שאנחנו תוצאה אבולוציונית של הקוף אני טוען שלא... גם אתה לא יכול להוכיח ב-100 אחוז שהאדם הוא תוצאה של קוף או WE.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זו עובדה שהעולם קיים מיליוני שנים, ואני שונא את אלו שבאים ומבלבלים את המוח שהעולם קיים רק 5000 שנה. העניין הוא שגם אלו שמאמינים בה' צריכים להבין שהעולם קיים הרבה יותר מכך, ולא מדובר בסיפורי אגדות, זו עובדה מוחכת, וחיזוק לכך (מבחינתכם כדתיים) אמור להיות המשפט שהבאת בסגנון שה' החריב ובנה עולמות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שניינו מאמינים שהעולם קים כבר מיליוני שנים? כן שניינו מאמינים שהיו מינים מסויימים שנכחדו? כן שניינו מאמינים שהעולם נוצר איכשהו (מפץ גדול או לא) לפני הרבה מאד זמן? כן ההבדל היחיד הוא שאתה מאמין שהטבע או תהליך האבולוציה או פגיעת מטאור שינו פה דברים על הכדור ואנחנו מאמינים שהאל משנה את זה.. אתה יכול להוכיח שהאל לא יצא את חוקי הפיסיקה? את הטבע? אני לא יכול להוכיח שאנחנו לא תוצאה של שינויי אבולוציוני של מין קוף- אדם מלפםני מיליוני שנים... בשורה התחתונה איין טעם לוויכוח הזה בפעם המיליון תאמין מה שאתה רוצה ותעשה מה בראש שלך אבל בחייאת אבוייה לפחות אל תלכלך על אנשים שדעתם שונה משלך... זה לא מוציא אותך חכם יותר.. ![]() אין לי כוח לנהל את הוויכוח הזה עוד פעם ודיי מיציתי אז סלאמת לכם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() כן והמדענים גם יכולים ליצור בן אדם
![]()
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אתה ממש קשה קליטה אה שיידי?
לא ליכלכתי על הדתיים (אנשים הזויים בפני עצמם שמאמינים בדבר שאין כל הוחכה לכך שהוא קיים), אלא על האידיוטים שבאים וזועקים ש-,העולם קיים רק 5000 שנה ולכן המחקר והמדע והכל שווה לתחת". רק מה שהם לא יודעים זה שאפילו ה"תורה" אוי אוי שלהם כותבת במפורש שהיו כאן דברים לפני ש"ה' ברא עולם חדש לפני 5000 שנה". |
![]() |
![]() |