|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה חכמים בתורה מאמינים היום ש7 ימי בריאה זה בעצם 7 תקופות שונות שקדמו להיווצרות האדם!
מה גם שכמו ה' שהוא ברא את האדם הוא לא ברא אותו תינוק, הוא ברא אדם בוגר, אותו דבר אם היקום/ השמש/ כדור הארץ, הוא בנה אותם בני מילירדי שנים! ולכל האטאיסיטים יש לי שאלה קטנה אליכם, איך אתם יכולים להיסתובב בעולם, לישון בלילה כשאתם מאמינים בלב שלם שאין כלום אחרי המוות. מבאס ת'תחת לא? אני לא דתי שחס וחלילה מישו יחשוב ככה! אני חושב שצריך לזאן את הצורה לכל הדוסים שילכו לעשות צבא ושילכו לעבוד! אז כמו שאמרו ה' בנה עולמות והחריב אותם, רק שאת העולם הזה הוא נותן לבני האדם להחריב, עד סוף המאה הזאת העולם ילך קפוט בשואה גרעינית, נקווה שאני ימות בשיבה טובה ליפני זה....
![]() |
#2 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
1. זה יפה שהם "מאמינים", אבל על סמך מה בדיוק הם החליטו את זה? מה גרם להם פתאום לשנות את דעתם? הרי המקור היחיד שלהם זה התורה, עפ"י מה שהם מאמינים, מה שכתוב בתורה - זה מה שהיה. התורה לא משתנה, מה שכתוב בה לא משתנה, אז למה שהפרשנות תשתנה? זאת בדיוק הבעיה בתורה, יש בה הרבה סתירות, הרבנים משנים את הפרשנות עפ"י מה שנראה להם. 2. אם כבר אתה עושה אלגוריה כזאת (הרי לא כתוב בשום מקום שאלוהים ברא את העולם בן מליארדי שנים, זאת רק פרשנות שלך), אז כמו שישנם 6 מליארד (או לא יודע כמה) בני אדם בעולם שכולם נולדו כדרך טבע, כך ישנם מליארדי כוכבים ביקום שנולדו בדיוק כמו בני אדם (כלומר התחילו מאבק כוכבים או משהו דומה, אני לא חזק באסטרונומיה), ואם כוכבים אחרים יכלו להיווצר בדרך זאת, אז אנחנו שוב חוזרים לכדור הארץ ומגלים שאין סיבה שאף הוא לא נוצר בדרך זו. 3. מבאס ת'תחת חבל על הזמן. מוות זה אחד הדברים שאני הכי פוחד מהם מהסיבה הזאת, אבל במשפט הזה אתה רק מוכיח שהאמונה בחיים אחרי המוות זה סיפור בדיה כדי לברוח מהמציאות הקשה. ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
+1 אל תנסו להגיד שלא |
|
![]() |
![]() |