|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ובכל אופן התואר עדיין יוצא יותר זול, פותר לך את בעיית התחבורה כמו שאתה אומר ומאפשר לך לבחור בין אם לעבוד,לא לעבוד, לעבוד משרה חלקית או מלאה(בהתאם לקצב שבו אתה רוצה לסיים את התואר כמובן) ו, וגם מאפשר לך ללמוד בשעות שאתה רוצה בין אם זה 12 בלילה או 12 בצהריים או 7 בבוקר. מבחינת הקורסים אין חובת נוכחות בכיתה יש עבודות, אבל כמו שאתה אומר יש קורסים שרצוי להגיע לכל המפגשים, עדיין זה לא הרבה מפגשים, הנחיה מוגברת לקורס זה מפגש לשבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עלות הקורס קשורה למספר הנקודות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() העלות היא בערך 1800 שקל לקורס אבל אחרי שעושים כמות מסוימת של קורסים לא משלמים על הקורסים שנשארו לסיום התואר כך שאם מסיימים תואר שלם זה יוצא בדיוק אותו מחיר כמו תואר באוניברסיטה רגילה. הסכומים שכתבתם דימיוניים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואיך זה הולך, נגיד ויש איזשהו חומר שלא הבנתי מהספרים, יש את מי לשאול? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התואר הוא בדיוק אותו תואר כמו באוניברסיטה אחרת...והוא גם מוכר אותו דבר...הלימודים הרבה יותר נוחים ובמידה מסויימת דורשים מחוייבות יותר מאשר לימודים באוניברסיטה רגילה... ההכרה בתואר זהה לגמרי כמו לכל שאר האוניברסיטאות בארץ...מה שאמרו פה זה זיוני שכל גדולים... [חלק מהאנשים אמרו זיוני שכל גדולים :P ]
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אתחיל לקחת קורסים בזמן הצבא כי אני כבר גם ככה נעול על מה שאני הולך ללמוד, אז אני אקח קצת קורסים שיהיה לי יותר קל בתואר. אני לא מתכוון לעשות תואר שלם באונב' הפתוחה, אני רק לוקח איזה כמה קורסים כדי להקל על העומס בעתיד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופאניק מה אתה רוצה ללמוד?ולמה?
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני רוצה ללמוד וטרינריה ![]() |
|
![]() |
![]() |