|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
רוב הקורסים הם לא 6 נקודות? אגב, אני יכולתי להתקבל למקום אחר אבל לא רציתי בגלל שהשיטת לימוד הכי נוחה לי ככה, אני לא מסוגל להיות רצוף בשיעורים יותר משעתיים, ומעדיף ללמוד לבד את רוב החומר ובאיזה שעות שאני רוצה במשך היום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.openu.ac.il/programs/1AA.html כמובן שאפשר להשיג בחלק מהם פטור , במיוחד בקורסים בהתחלה אך זה עניין שלך, עם הידע שלך, בכל זאת גם זה עולה כסף(פחות אך בתשלום). ואכן אם רוצים לעבוד משרה מלאה בעבודה כזו או אחרת , האוניברסיטה הפתוחה זה המקום המושלם בשבילך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה גם לא כולל דמי הרשמה , דמי אבטחה לכל קורס , אם אתה עושה קורסים מוגברים יש תוספת הנחיה מוגברת של 200 שקלים לקורס , הרשמות נוספות לבחינות כל אלו הם פרמטרים שצריך להכליל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ואגב זה לא חלק מהתואר לכן אתה לא אמור לספור את זה, בכל דבר שאתה עושה יש לך הוצאות של מזון ותחבורה. ציוד? על איזה ציוד אתה מדבר בדיוק? כל הספרים והחומר הלימודי נכלל במחיר של הקורס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הקורסים , ישנם קורסים שאתה לא יכול להרשות לעצמך לפספס וחייב להיות נוכח בהם (מבחינת קושי החומר) , במיוחד במקצועות המדעיים. לגבי הלימוד בבית , זה אינדיבידואלי ויש אנשים שבאים לרוב הקורסים כי זה מסתדר להם מבחינת שעות הקורסים (יש שם למידה בערב ככה שזה מעולה לאנשים שעובדים בבקרים). סה"כ העסק לא זול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ובכל אופן התואר עדיין יוצא יותר זול, פותר לך את בעיית התחבורה כמו שאתה אומר ומאפשר לך לבחור בין אם לעבוד,לא לעבוד, לעבוד משרה חלקית או מלאה(בהתאם לקצב שבו אתה רוצה לסיים את התואר כמובן) ו, וגם מאפשר לך ללמוד בשעות שאתה רוצה בין אם זה 12 בלילה או 12 בצהריים או 7 בבוקר. מבחינת הקורסים אין חובת נוכחות בכיתה יש עבודות, אבל כמו שאתה אומר יש קורסים שרצוי להגיע לכל המפגשים, עדיין זה לא הרבה מפגשים, הנחיה מוגברת לקורס זה מפגש לשבוע. |
|
![]() |
![]() |