|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון לא תביא לך את הישועה ואת המסה...אימונים ותזונה יעשו את העבודה...החשיבות של אבקת חלבון ממש מתגמדת לעומת שני הגורמים האלה אם זה מעודד אותך...למרות שאני בעד צריכה של אבקות חלבון אבל אני לא חושב שאתה צריך להתבאס מזה שהורים שלך לא מרשים לך לקנות את זה כי זה לא מה שיעשה אותך רוני קולמן....
בכל מקרה-אין דבר העומד בפני הרצון ואני מקווה שא זה מה שאתה רוצה תצליח לשכנע את הורים שלך... בהצלחה אחי ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תגיד אחי...
למה שלא תנסה להדפיס לאבא שלך כמה מאמרים מהאינטרנט על תוספי מזון?ממש תדפיס לו את זה כאילו אתה מכין עבודה תן לו לקרוא תראה לו שאתה רציני! אני בטוח שאם תיתעקש בצורא כזאת במקום להיתווכח אז הוא ישקול את זה שנית,הוא כניראה בטח חושב לעצמו כמו כל הורה שלא מעודכן "כל האבקות האלו זה רק מנפח ואנשים סתם דוחפים את זה כדי לעשות כסף וזה רעל" אני התחלתי לקחת אבקות חלבון וקריאטין בגיל 14 בגיל 16 הפסקתי..אבל בהתחלה אמא שלי (פולניה) השתגעה "מזההההההההההה זה רעלללללללל למה זה בדלי כזה" מפגרת נתתי לה לקרוא מאמרים ישבה רציני ראתה מזה היא עדין לא מתלהבת מזה או אוהבת את זה אבל בכל זאת היא יכולה לישון יותר בשקט בלילה :):):):) עכשיו מסיבות אחרות כבר פחות ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |