ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-11-06, 22:01   #1
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
לא השתנתה הרבה במקרה שלהם ...ואם כבר איטלגנציה השתנתה סבבה
אבל ברבריות ואורך חיים?נישאר!!!
מאיפה אתה יודע? היית פעם בשכונה של כושים בארה"ב? אל תבלבל ת'מוח אחי.
Dino Psaras מנותק  
ישן 29-11-06, 22:03   #2
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
מאיפה אתה יודע? היית פעם בשכונה של כושים בארה"ב? אל תבלבל ת'מוח אחי.
ברוקלין מספיק כושית בישבילך שהייתי באמריקה חלק גדול מהזמן שלי גרתי שם,אצל קרובים ויש שם אחוז כושים ואחוז יהודים גבוה מאוד והשכונה הזאת על הפנים!!!
Night_Wolf מנותק  
ישן 29-11-06, 22:04   #3
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
ברוקלין מספיק כושית בישבילך שהייתי באמריקה חלק גדול מהזמן שלי גרתי שם,אצל קרובים ויש שם אחוז כושים ואחוז יהודים גבוה מאוד והשכונה הזאת על הפנים!!!
ו?

אני יכול להראות לך שכונות של אתיופים שחיים בבלאגן כמו שערות הביצים שלי, אז, הם לא בני אדם? עכשיו אתה מפיל את הגזענות שלך כלפיהם על אורך חייהם?
Dino Psaras מנותק  
ישן 29-11-06, 22:08   #4
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
ו?

אני יכול להראות לך שכונות של אתיופים שחיים בבלאגן כמו שערות הביצים שלי, אז, הם לא בני אדם? עכשיו אתה מפיל את הגזענות שלך כלפיהם על אורך חייהם?
אמממ,אני חושב שכן כי אם אני הולך ברחוב ובא אליי איזה "כושי" ואומר לי תביא תכסף או שאני דוקר אותך! מה אני אמור לחשוב? או למשל אני רואה כמה חבר'ה שם פורצים לבית ואין ניידת באיזור ואף אחד לא עושה כלום..מה אז?,הטופאק שלך אתה יודע מי הוא היה בכלל חוץ מראפר ???פושע!!!ירה באנשים אחרים שדד היתעסק בסמים זה בן אדם שטרם?וסתכל על רוב הראפרים השחורים ה"כבדים" מאיפה הם באו מאיזה אורך חיים??מי הם היו לפני שהם היו מוכרים בקהילה של עולם ההיפ הופ...?
Night_Wolf מנותק  
ישן 29-11-06, 22:09   #5
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
אמממ,אני חושב שכן כי אם אני הולך ברחוב ובא אליי איזה "כושי" ואומר לי תביא תכסף או שאני דוקר אותך! מה אני אמור לחשוב? או למשל אני רואה כמה חבר'ה שם פורצים לבית ואין ניידת באיזור ואף אחד לא עושה כלום..מה אז?,הטופאק שלך אתה יודע מי הוא היה בכלל חוץ מראפר ???פושע!!!ירה באנשים אחרים שדד היתעסק בסמים זה בן אדם שטרם?וסתכל על רוב הראפרים השחורים ה"כבדים" מאיפה הם באו מאיזה אורך חיים??מי הם היו לפני שהם היו מוכרים בקהילה...?
מה אתה מבלבל ת'מח תגיד לי??!

ערסים פה לא באים אלייך ודוקרים אותך בשביל 10 שקל? פה שמוקים לא פורצים לבתים? תפתח את העיניים.

וכן, אני מעריץ את טופאק, על הזיין שלי שהוא היה פושע, מה הקשר בכלל? גם גאיידמק פושע.
Dino Psaras מנותק  
ישן 29-11-06, 22:09   #6
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:

ערסים פה לא באים אלייך ודוקרים אותך בשביל 10 שקל? פה שמוקים לא פורצים לבתים? תפתח את העיניים.

וכן, אני מעריץ את טופאק, על הזיין שלי שהוא היה פושע, מה הקשר בכלל? גם גאיידמק פושע.
איזה פשע גייאדמק עשה.? חוץ מזה שהוא דוגמא ליהודי שתרך לחברה
Gamerrrrr מנותק  
ישן 29-11-06, 22:12   #7
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
איזה פשע גייאדמק עשה.? חוץ מזה שהוא דוגמא ליהודי שתרך לחברה
מבוקש בצרפת, משהו כזה, הבן אדם לא תמים, יש לו עבר פלילי בכל הנוגע להלבנת כספים או משהו כזה.
Dino Psaras מנותק  
ישן 29-11-06, 22:11   #8
Dino Psaras
Banned

מה אתם באים בעצם לומר? שהשחורים מיותרים?

לא, אתם טועים, אלו שהורגים את ילדיהם מיותרים, זה כן, פושעים מיותרים, זה כן, ולא משנה אם הם שחורים/לבנים/ורודים/צהובים. ולא משנה מאיזה סוג של גזע % הפשיעה הוא גבוה יותר.

יש מספיק שחורים אמריקאים שהם ההפך מלא מתורבתים, פושעים ורוצחי ילדים, תפתחו את העיניים כבר.
Dino Psaras מנותק  
ישן 29-11-06, 22:12   #9
BenM
חבר פעיל

הסמל האישי שלBenM

כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
שלח הודעה דרך MSN אל BenM

ציטוט:

לא, אתם טועים, אלו שהורגים את ילדיהם מיותרים, זה כן, פושעים מיותרים, זה כן, ולא משנה אם הם שחורים/לבנים/ורודים/צהובים. ולא משנה מאיזה סוג של גזע % הפשיעה הוא גבוה יותר.

יש מספיק שחורים אמריקאים שהם ההפך מלא מתורבתים, פושעים ורוצחי ילדים, תפתחו את העיניים כבר.
בדיוק.
ישן 29-11-06, 22:16   #10
Dino Psaras
Banned

ציטוט:

תקרא את זה שוב.

אתה בעצם אומר ששחור, אמריקאי, מיותר רק בגלל ש-% גבוה כדבריך מעמו עשה בעבר? (או עושה כיום כגון פשיעה לדוגמא, שזו הדוגמא הכי מעפנה, כי פשיעה שייכת לכולם בכל מקום).

ואם אותו שחור הוא אינטיליגנט, משכיל, רופא ומתורבת, הוא עדיין מיותר?

אתם דפוקים במוח.
Dino Psaras מנותק  
ישן 29-11-06, 22:14   #11
Night_Wolf
Banned

ציטוט:

איך גאיידמק פשע בידיוק אם זה שהוא הוציא את תושבי שדרות מהעיר המופגזת שלהם?!והביא אותם לבתי מלון והכל על חשבונו???ועוד אולמרט המטומטם מעיז להגיד שהוא בדיחה ושהממשלה צריכה לדאוג להם!?הוא לא מזיז תתחת אז בן אדם הגון עושה משהו במדינה שהממשלה לא עושה צריך להעריך אותו על זה ולא לקטר עליו ולהשמיץ אותו!

ערס זה תואר שיש לכל אחד יכול להיות לך ערס רוסי או אשכנזי או מרוקאי או תאילנדי זה לא משנה,הנקודה שלי שאצל העליה האתיופית אחוז הפשע בקרב הנוער גבוה יותר מאשר אצל ישראלים מלאום או עידה אחרים..
Night_Wolf מנותק  
נושא נעול