|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מה קורה "בשכונה" כושים יורים אחד בשני, כושים הורגים אחד את השני על סמים, על טריטוריה ועל מה לא. וחוץ מזה, אמרתי שבאפריקה הכושים עושים מעשים כמו רצח עם וזעוות שהנאצים לא עשו, וננתי הקבלה למקרה של המקירוגל למה שאחיהם עושים באפריקה. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הרי יהודים התנהגו ככה לאורך כל ההיסטוריה לא? |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה תקוע עם הראש שלך עמוק בתוך איזה קיר, תוציא אותו כבר, בלאט! ![]() אתה זה מי שבוחר להסתכל על החדשות של הכושים, חסר כנופיות באיטליה שיורות אחד בשני בגלל סמים? בהודו? בצרפת? בכל מקום ובכל חור יש את הטמבלים האלו, אלו לא השחורים. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() אני מראה לך מה קורה בכל אפריקה!! וזה מה שאתה אומר לי... אני מראה לך מי אחראי לרוב הפשיעה בארה"ב ואתה עדיין תקוע בשבילך. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה אנטיפט! אין לי כוח להמשיך בויכוח הזה, למרות שאני יכול להמשיך בו וגם להביס אותכם. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כל טיעון שלך אני מנפץ ב-30 תגובות וב-30 שניות. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |