|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה פשוט בושה,למרות שיש ערבים טובים ולא כולם ככה...
ולחשוב שהם אלה שמביאים לי את השמן זית...מהיום רק אגוזים!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() קבלו שיר שכתבתי לאור הכתבה העצובה הזאת ...
![]() "המדינה שלנו נידפקה להלהלה המדינה שלנו היא דפוקה!!!יאללה מחמוד אחמדניג'אד תשלח פה פצצה אחו שרמוטה ותעיף אותי ואת כולם המדינה שלנו נידפקה להלהלה" נכון נחמד? ![]() ![]() ![]() ![]() RUN FOR YOU LIVES ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() רוב הסטודנטים במקצועות האלו שמאלנים(האמת שרוב הסטודנטים בכלל, שמאלנים) לכן זה ברור שהם לא יגידו כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמאלנים!!!!!! זאת הבעיה!!!!!!! כמו הסרטון של הדאבה והמכוער השני החנון הזה שרבו אם הרב בהרצאה ![]() אני לא מסכים כלכך אם דיעות הרב אבל 2 דברים אני יודע ראשון רב זה בן אדם בעל מעמד שצריך לרכוש לו קצת כבוד! דבר שני הרב צדק הוא קרא לדאבה המסריחה הזאת ולחבר השחיפידי שלה ליצנים!! והוא צדק שמאלנים אכן ליצנים כמו העיתנאי הזה אורי אם הזקן הלבן שמצייר כתמי דם על טנקים של צה"ל לכבד מבוגרים?ביום שאני רואה אותו אני ארביץ לו כאלו מכות עד שהסבא שלו יראה כוכבים! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחח דוד שלו קצין במג"ב עושה מילואים שם הלואי ילך למרצה הזה איך שיגיד לו לצאת לא כמו חנון צהליסטי יתחיל לדון איתו ישר מוציא אלה ונותן לו בראש!!!!!
אללה מג"ב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נורא שום ריספקט שום כלום גם וילנאי היה קצין מתיי שהוא והוא עשה רק צרות למדינה כנל רבין
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
זה פשוט מגוחך....לא מבקש ממך לפרגן לו על הדעה הפוליטית שלו ,אבל על התרומה שהוא כן נותן למדינה ...הוא קצין ולוחם ,ובימינו זה אומר המון ,להרבה חבר'ה אין את המוכנות להקריב ככה (ואחד מהם זה אני )
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() דרור מי אמר לך שהקצין שמאלני לא כל הסטודנטים שמאלנים (רובם כן) אבל יש גם אנשים נורמלים חחח
למרות שבפקולטות מהסוג הזה יש יותר שמאלנים וגם אם הוא שמאלני מה זה משנה הוא קצין בצה"ל אז שמאלני קיצוני פציפיסט הוא לא |
![]() |
![]() |