|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() היום השכן שלי זרק קופסאת טונה פתוחה שאכלו ממנה רק חצי.. איזה פראייר הרווחתי חצי קופסאת טונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם משווה וחוץ מזה..
אם חבר שלך היה זורק אריזה של חפיסות שוקולד היה מה זה בא לך על השוקולד הזה.. כמו למשל רחמנא ליצלן חחח של קינדרבוואנוו וקינדר ביחד פתוחות אבל שלמות והכל לפחות 70 כאלה, הוא עושה דיאטה, מעיף הכל מהבית ותה מה זה רוצה את זה.. ![]() אותו הדבר, (יש באריזה x מספר מנות והוא רוצה אותם אז למה לא?) ![]() חו מזה אם חצי קופסאת טונה זה דבר שהיא אחד הדברי שהאדם מייחל שיגיע לידו אז למה לא? זה לא בושה.. (ואנחנו מדברים כאן על חצי קופסאת אבקת מוקה של צ'מפיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים לא זורקים את זה סתם. הוא שכן שלך, תשאל אותו למה הוא זרק את זה. אתה בכלל לא חייב להגיד לו שלקחת את זה - פשוט תגיד לו בונא אחי טוב שאנ ירואה אותך ראיתי זרקת לפני כמה ימים קופסא של אבקת חלבון... למה לעזעזל עשית את זה ? עכשיו מצד שני יכול להיות שיש לו הורים טמבלים שזרקו לו א תזה או עשו לו תמוות או משהו... בכל מקרה אני לא הייתי חושב על לגעת בזה לפני שאנ ייודע בוודאות מה היה ולמה נזרק. |
|
![]() |
![]() |