|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() לא נורא אליאב אחי אתה עדיין קרנף טילים תמיד יש זמן לעוד סייקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בדרך כלל אין סכנה בזיופים לפי מה שהבנתי. הקטע הוא שאו שמחליפים בחומר מסריח ולא איכותי , או שפשוט מוסיפים לחומר המקורי מים ככה שזה יוצא שיש באמת 20 אחוז חומר פעיל - ואז רואים קצת קצת קצת תוצאות ואז אתה נכנס לסרט שהגנטיקה שלך לא מגיבה טוב לחומרים - אני כמובן לא יכולתי להאמין בזה שהגוף שלי לא מגיב
![]() דווקא הייתי שמח לגלות שזה זיוף לפחות זה לא שהגוף לא מגיב לחומרים ואז אין איך לגדול :):):):) אז אפשר לתקן את המצב , אולי קצת GH יועיל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
GH לוקחים סייקלים ארוכים ובנוסף אליהם לוקחים סייקלים שמורכבים מאנדרוגנים למיניהם.. זה איזה 5-6 חודש מינימום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שבנה לי את הסייקל אמר לי שGH לוקחים בין סייקל לסייקל.. לא נראה לי שזה חייב אפשר גם להשתמש בזה בסייקל עצמו אבל גם בין לבין... לא נראה לי שאתה מבין יותר מימנו אז תפסיק עם התוקפנות שלך... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה עובד עם ההוא מרמת גן שאמרת לי את השם שלו באיסיקיו חמוד מניסיון לומדים אני התחלתי עם זה בתור ילד בן 17 שרוצה לגדול ולא מבין כלום מהחיים שלו נתתי לאנשים שאני בקושי מכיר לנהל לי את העניינים ובסוף הם הביאו לי זיוף... חוץ מזה אין פה קשר בכלל כל אחד יכול להביא לך זיוף , זה שמביאים לך חומר לא טוב זה לא אומר שאתה לא מבין בסייקלים יא אהבל חחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יותר מבין מימני פשוט הוא אמר לי שלוקחים GH בין סייקל לסייקל ושהוא עצמו לוקח את זה... תחבר לאיי סי קיו לפעמים נדבר שם לא נעים פה חח. |
|
![]() |
![]() |