ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-11-07, 21:37   #1
israel2290
חבר פעיל

ככה גם אצליי ההורים שלי מתחילים להתעצבן למה זה נהיה המון כסף......וגם הם צתריכים לדאוג שיהיה תמיד חזה עוףף ברנפלקס חמאת בוטנים קוטגים טונות וכו' זה לא קל...
israel2290 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-07, 21:47   #2
powergainer
חבר פעיל

הסמל האישי שלpowergainer

דודה שלי גם אמרה לי שזה לא טוב לאכול יותר מדי וצריך לאכול רק 3 ארוחות ביום למרות שאין לה מושג בכל מה שקשור לתזונה או לפיתוח גוף.
אנשים לפעמים כל כך בטוחים בעצמם שזה כבר מעצבן.
powergainer מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-07, 21:48   #3
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

דווקא ההורים שלי נורא מפרגנים, אפילו אמא שלי עושה לי "נו למתי אתה צריך את החזה עוף?" או שיש לה יציאות "מתי אתה צריך לאכול?"
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-11-07, 21:56   #4
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

עובדים קצת ואז משתתפים עם ההורים בקנייה, או שהולכים לבד לקנות קצת קוטג'ים, שיבולת שועל וחזה עוף ומה שצריך..
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-11-07, 11:35   #5
F][_aMe
חבר פעיל

הסמל האישי שלF][_aMe

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
דווקא ההורים שלי נורא מפרגנים, אפילו אמא שלי עושה לי "נו למתי אתה צריך את החזה עוף?" או שיש לה יציאות "מתי אתה צריך לאכול?"
+1
גם אצלי יש יציאות כאלו מידי פעם, וגם עקיצות.. אבל אין מה לעשות (אני חיי עם פולנים).

לפותח הפוסט,
פשוט אל תיכנע להורים שלך, בסוף הם יוותרו. "תמשיך לעשות מה שתמיד עשית ותקבל מה שתמיד קיבלת."

פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי:
http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI
http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA

F][_aMe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-07, 16:21   #6
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

ציטוט:
המקרה שלך שונה לפי מה שהבנתי אתה היית שמן שהתחלת להתאמן ואם רזית אז בטח שההורים יפרגנו אבל אם שחיף מתחיל להתאמן וההורים רואים שהוא מתחיל לדחוף אוכל בכח ולגדול אז פוחדים שיהיו שמן
ישן 16-11-07, 16:25   #7
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus
המקרה שלך שונה לפי מה שהבנתי אתה היית שמן שהתחלת להתאמן ואם רזית אז בטח שההורים יפרגנו אבל אם שחיף מתחיל להתאמן וההורים רואים שהוא מתחיל לדחוף אוכל בכח ולגדול אז פוחדים שיהיו שמן
אני גם התחלתי להתאמן שהייתי דוב ,אבל פה ההורים מפחדים שזה יחמיר ויגיע למצב של אובססיה ולאנורקסיה ,לכל דבר יש את הדאגות שלו.
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-07, 17:53   #8
F][_aMe
חבר פעיל

הסמל האישי שלF][_aMe

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yarden22
אני גם התחלתי להתאמן שהייתי דוב ,אבל פה ההורים מפחדים שזה יחמיר ויגיע למצב של אובססיה ולאנורקסיה ,לכל דבר יש את הדאגות שלו.
חחח אמא שלי מסבירה לאבא שלי בסרקסטיות עליי:
"הוא בן אדם טוטאלי, או שהוא אוכל בלי גבול או שהוא לא אוכל שום דבר".

פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי:
http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI
http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA

F][_aMe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-07, 17:53   #9
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
צודק..
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-07, 20:01   #10
Tamir H
חבר פעיל

ציטוט:
נכון
גם אצלי זה ככה
מעניין באמת איך זה כשאנשים מתחילים שחיפים....
Tamir H מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-07, 01:36   #11
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Tamir H
נכון
גם אצלי זה ככה
מעניין באמת איך זה כשאנשים מתחילים שחיפים....
שאומרים לי שאני יהיה שמן
אחרי שעליתי כבר 20 קילו
אבל מי מתייחס
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-07, 20:59   #12
BIGROY
חבר פעיל

הסמל האישי שלBIGROY

עוסק ב:: חייל

ציטוט:

ככה זה גם פה .

לפותח הפוסט , אני יגיד לך תאמת
מה שאמרת על המשפחה זה אומר שיש להם נטיה להשמנה
תבין אותה..
אבל עדיין , תמשיך עם הארוחות .

"היא לא רוצה ילד שמן" ???
באמא שלי שהייתי עוזב תבית עם אמא שלי היתה אומרת לי
אם תשמין אני לא רוצה אותך..
BIGROY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-07, 23:10   #13
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

יש לי די הרבה מה להגיד בנידון.
ההורים שלי דווקא יחסית מאוד מפרגנים, אני תמיד משתף אותם כמעט בהכל גם במעשים טובים וגם במעשים רעים, שהייתה לי תקופה שעישנתי נרגילה בכמויות - דיברתי איתם חופשי על זה, הם יודעים שאם הם ילכו איתי ראש בראש - אז לא יצא מזה כלום. כנ"ל לגבי אלכוהול, משהו כמו שנה-שנתיים אני כבר ממש מתעניין באלכוהול ובשתייה איכותית ויש לי בר בבית (מן פינה כזאת עם שרפרפים משהו יפה) ואמא שלי בהתחלה פחדה שאני אהיה אלכוהוליסט חח.. אז היא ראתה שאני לא "צריך" את זה ואני כל פעם מסביר לה שאני גם נהנה מהשתייה עצמה ולא מההשפעה נטו ואני הכי בררני בעולם ודואג לאכול לפני ולשתות מים... אז לאט לאט היא הבינה שזה ברמה סבירה.

לגבי אימונים - ההורים שלי ספציפים לגבי תזונה מאוד מפרגנים, היה להם קצת תדהמה שראו כמה יוגורטים אני מחסל בשבוע (24~) וצריך שיהיה חטיפי אנרגיה וגרנולה וכו' ופתאום כל מיני מאכלים אני פשוט לא אוכל... אבל הם דווקא די בעד כי הייתי אוכל 2 ארוחות ביום בבסיס סגור ולפעמים גם ארוחה אחת... ויש לי בעיות קיבה אז הם רואים שזו תזונה נכונה ואני מבסוט זה העיקר.
אחרי שקניתי קריאטין אמא שלי אמרה שהיא מקווה שזה לא מזיק, אז הסברתי לה שאני אישית הייתי 100% נגד קריאטין ששמעתי ממישהו שהוא לא מבין יותר מדי - מה זה עושה, אמרתי לה שלפני שקניתי, קראתי המון התייעצתי, וראיתי שהכל זה מיתוסים ואם היה לי שמץ של פחד שמתי שאפסיק אז יהיו תוצאות שליליות... לא הייתי קונה את זה.

אבל מצד שני,
הם לא חייבים לממן את השגעונות האלה... כל אחד כאן בגיל שונה, אבל גם בני 16 יכולים לעבוד פה ושם או לממן מדמי כיס וכאלה מדי פעם!
נשמע לי הזוי שהורים קונים אבקות... מילא אוכל אבל אבקות?!
ולגבי הבחור שההורים שלו פוחדים שישמין - פשוט מאוד תמדוד אחוזי שומן פעם בכמה זמן ותקבעו גבול נגיד 16% שבמידה ואתה מגיע לזה - אתה עובר לחיטוב... אם הם באמת פוחדים הם לא יהססו לממן לך בדיקת אחוזי שומן או שלא בעיה ללכת לאיזה משקל דיגטלי שמודד.

אבל לדעתי תנסו לשבת ולהסביר את הכל להורים שלכם, התמיכה שלהם באמת חשובה!
אבל אל תשכחו שאתם לא צריכים להישען עליהם! לא כל הורה צריך לממן את השגעונות של הילדים שלו... כן?
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-07, 23:14   #14
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Scylla
יש לי די הרבה מה להגיד בנידון.
ההורים שלי דווקא יחסית מאוד מפרגנים, אני תמיד משתף אותם כמעט בהכל גם במעשים טובים וגם במעשים רעים, שהייתה לי תקופה שעישנתי נרגילה בכמויות - דיברתי איתם חופשי על זה, הם יודעים שאם הם ילכו איתי ראש בראש - אז לא יצא מזה כלום. כנ"ל לגבי אלכוהול, משהו כמו שנה-שנתיים אני כבר ממש מתעניין באלכוהול ובשתייה איכותית ויש לי בר בבית (מן פינה כזאת עם שרפרפים משהו יפה) ואמא שלי בהתחלה פחדה שאני אהיה אלכוהוליסט חח.. אז היא ראתה שאני לא "צריך" את זה ואני כל פעם מסביר לה שאני גם נהנה מהשתייה עצמה ולא מההשפעה נטו ואני הכי בררני בעולם ודואג לאכול לפני ולשתות מים... אז לאט לאט היא הבינה שזה ברמה סבירה.

לגבי אימונים - ההורים שלי ספציפים לגבי תזונה מאוד מפרגנים, היה להם קצת תדהמה שראו כמה יוגורטים אני מחסל בשבוע (24~) וצריך שיהיה חטיפי אנרגיה וגרנולה וכו' ופתאום כל מיני מאכלים אני פשוט לא אוכל... אבל הם דווקא די בעד כי הייתי אוכל 2 ארוחות ביום בבסיס סגור ולפעמים גם ארוחה אחת... ויש לי בעיות קיבה אז הם רואים שזו תזונה נכונה ואני מבסוט זה העיקר.
אחרי שקניתי קריאטין אמא שלי אמרה שהיא מקווה שזה לא מזיק, אז הסברתי לה שאני אישית הייתי 100% נגד קריאטין ששמעתי ממישהו שהוא לא מבין יותר מדי - מה זה עושה, אמרתי לה שלפני שקניתי, קראתי המון התייעצתי, וראיתי שהכל זה מיתוסים ואם היה לי שמץ של פחד שמתי שאפסיק אז יהיו תוצאות שליליות... לא הייתי קונה את זה.

אבל מצד שני,
הם לא חייבים לממן את השגעונות האלה... כל אחד כאן בגיל שונה, אבל גם בני 16 יכולים לעבוד פה ושם או לממן מדמי כיס וכאלה מדי פעם!
נשמע לי הזוי שהורים קונים אבקות... מילא אוכל אבל אבקות?!
ולגבי הבחור שההורים שלו פוחדים שישמין - פשוט מאוד תמדוד אחוזי שומן פעם בכמה זמן ותקבעו גבול נגיד 16% שבמידה ואתה מגיע לזה - אתה עובר לחיטוב... אם הם באמת פוחדים הם לא יהססו לממן לך בדיקת אחוזי שומן או שלא בעיה ללכת לאיזה משקל דיגטלי שמודד.

אבל לדעתי תנסו לשבת ולהסביר את הכל להורים שלכם, התמיכה שלהם באמת חשובה!
אבל אל תשכחו שאתם לא צריכים להישען עליהם! לא כל הורה צריך לממן את השגעונות של הילדים שלו... כן?

תוספי מזון אני קניתי הכול ביזבזתי איזה 1200 שקל מהכיס שלי על האבקות האלה.
ישן 18-11-07, 03:48   #15
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
וואי הבאת לי רעיון בנזונה, אני הולך לצלם את סבתא שלי בווידאו איך היא מכינה לי את החזה עוף............. היא תמיד עושה לי קופסא של אוכל לעבודה, 250 גרם חזה עוף עם תפוחי אדמה וירקות, בדרך כלל גזר ואפונה או קישואים או משהו כזה.... חח היא יודעת בדיוק מה אני לוקח ומתיי...

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה