|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לצוקרמן יש בעיה אחת ,המבנה עצמות שלו
הוא מאסיבי ,והוא חטוב בתמונות האלו ,אבל תסתכלו בתמונות וזה נראה כאילו כל המסה הזאת יושבת על מבנה עצמות שלא מתאים לה ,המנח כתפיים שלו צר יחסית ,בעוד המותן שלו רחבה במקצת ,מה שמפריע לv Taper שלו ...אבל עדיין ,הוא נראה מעולה.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() טחחח אם רק כל האנשים בקהל היו רבע ממה שהוא אולי היו יודעים להעריך במקום לזיין בשכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מצחיק מאוד. לא רואה כרגע מישהו בארץ שיכול להיתחרות עם המסה שלו ...אם לנאור זיו היו רגליים יותר טובות הוא היה שותה את צוקרמן , אבל אין לו ,אז זה לא המקרה. אם מאור זרדז יעשה לשנה הבאה את השינוי שהוא עשה מהמר צפון לתחרות של השנה הוא יכול לקחת את צוקרמן במצבו הנוכחי ,אבל אין לדעת איך צוקרמן יגיע . הכל פתוח
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סתם טיפ על הדרך ...שמור על הפה ואל תנסה להסיט את החברים שלי נגדי אחרת אני כבר ידאג לך. אתה רוצה ללכלך עלי?הוזמנתה לעל האש לא?קח תחבר'ה שלך מהמסעדה של אחרי IFBB 2007 ולך תעשו מפגש ליכלוכים על גלעד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גלעד אבאל'ה חבל על העצבים, עזוב אחי זה מפריש קורטיזול.. חבל על הבייספס של החצי מטר שלך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() פשוט הבהרתי לאדון הניכבד הזה נקודה מסוימת ![]() שומע אחי הצלחתה פעם לקמבן כניסה לפאשיין בר ליד הריף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אבאלה אני מציע לך לבוא להופעה של אינפקטד.. אל תדאג אתה תשיג שם איזה פרגית לנשנש ![]() |
|
![]() |
![]() |