|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תאכל כמו שצריך ככה כמו שור אתה מבין אותי אחי? אם אתה רואה איזה כבש מחוץ לבית אל תתביש ליתקוע בו שיפוד ולעשות אותו על האש אחי... תאכל כמו שורררררר ואם זה סימטרי או לא...זה גנטי =[[או שכן, או שלא.. שוקל 33 פאקינד דאמט?! אחי..אח שלי הקטן בן 10 והוא שוקל 33 בערך..והוא לא שמן.!! |
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ווואי וואי חברה איך אתם פוחדים חחח...
אל תדאגו אני אצל דיאטנית ואני במעקב והכל בקיצור אל תדאגו... בכל מקרה אני מכיר כמה אנשים שעבדו חזק וזה השתנה.... טוב תאחלו בהצלחה .... חחח... וואי תודה כולם אהה ובקשר להוא שאמר לי לצוד כבש זה בסדר כבר צדתי שור.... בתוך לחמנייה (בורגראנץ'} סתם סתם... |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי זה בגלל שאתה 33 קילו, אם תעבור את ה40, תצמח לך עוד קוביה. מתחת ל 40 זה רק 5.
זה כמו שאתה רואה "סוסים" עם 8, כי הם מעל 90 קילו.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חחח אני יכול לעשות איתך דאמבלים בחזה עליון (רק צריך עוד אחד כמוך ליד השנייה)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
לל טוב דיי מסכן הילד חח.. קיצר לך למקרר..תאכל הכל..כולל הבטריות שיש בצד! ומעכשיו כשאתה בא למיסעדה..אתה מיסתכל על התפריט ואומר בסדר^_^...זה הכל...פשוט תאכל! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() חחח...
כן אני רזה אומנם קצת הרבה מאדמאד חפרתם אבל תודה כולם אתם מעודדים! *wink* |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() זה פורום תמונות, לא פורום אומנות וציורי Paint Brush בשקל וחצי, כאשר תהיה לך תמונה תפתח כאן אשכול.
|
![]() |