|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחחחחחח אנשים פה.. מה אתה אומר בזה שאני צריך "לעלות במסה" כשאתה מראה לי את התמונה הראשונה שזה ביכלל בטן.. בבטן עד כמה שידוע לייי צריך להשאיר חטובה ואת שאר הגוף לפתח.. אלא אם כה אתה רוצה אני ישמין בבטןן ואז באמת יהיה ענק נו באמת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב טרפזים פצצה
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תודה אחי שבת שלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אחי דבר ראשון אנשים לא מתחשבים בתגובות שלהם לגיל שלך...כנראה שהגוף שלך עוד לא סיים את הצמיחה שלו, גם המבנה הכללי שלך מחזק את הדעה הזאת...תתאמן חזק אחי תאכל הרבה ותצפה לטוב...
בהצלחה גבר
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מה כולכם יורדים עליו!?
הבן אדם 4 חודשים במכון כושר ועוד לא סיים את ההתפתחות שלו! לפתוח הפוסט - הראל לוי יש לך ביסיפ רוצח בשביל 4 חודשים לפי דעתי אחלה טרפזים!! תמשיך בעבודה הקשה תאכל טוב ותן חזק במאסה עכשיו חורף תפגיז! לקראת הקיץ תחטב! בהצחלה בהמשך ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה במסה..
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() פיי התחלה מאוד טובה , יש בסיס תמשיך ככה לא תתאחזב מהתוצאות
בהצלחה
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() סופסוף תגובות עם טיפה מוטיבציה להמשיך..
תודה חברה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע אני הבנתי שאתה בן 14 ורק התחלת להיתאמן ולכן אני לא מדבר נגד התוצאות שהשגת עד עכשיו, הגוף יתפתח אם תמשיך להיתאמן, אבל אתה חייב להפסיק לחשוב שריבועים זה איזה משו קדוש שרק מעטים זוכים ליזכות לו... לכל אתיופי שיושב על ברזלים ולא עושה כלום היום יש ריבועים (ולמייקל לואיס)...
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין ריבועים שנבנים בחדר"כ לבין ריבועים שפשוט אנשים רזים אז רואים להם את הריבועים.. א. אני בן 15 חח ב.לפי מה שהבנתי הריבועים יכולים לגדול לא? זתומרת אם אניי ימשיך לעשות כפיפות בטן כול הזמן למרות שיש לי ריבועים.. אני יעשה את זה רק בכדי לשמר אותם או כדי שהם התפתחו עוד? כי לפי מה שהבנתי שרירי הבטן הם לא כמו שאר השרירים שמתפתחים ומתפתחים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() התקדמות סבבה לגמרי בהתחשב לגיל שלך בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שוקל בסביבות ה60 ק"ג ואני אוכל ארוחה כל שלוש שעות בערך.. ידוע לי שאני צריך להכניס בערך 120 גרם זתומרת 2 גרם חלבון לכל ק"ג בגוף.. אז מה בערך 30 גרם חלבון בכל ארוחה?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא כזה בעיה גברר
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() ארוחת צהרים יוצא יותר למשל אתה אוכל 200 גרם חזה עוף שזה לא הרבה , יש לך כבר 56 גרם חלבון
בבוקר 2 יוגורטים זה 20 אחרי אימון טונה שזה 28 כבר 104... וסתם נתתי דוגמא חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |