|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אללק איך אני אוהב תבחור היפה הזה ![]() כל חייייייייי הצער ילווה אותי אני רואה בענייך כאב כה גדוללללל שהייתי מוחק אם הייתי יכול אלוקים תחזיר את הגלגל לאחור ותן בה את הכוח להיתגבר על הכללללללל אללה שרון זריהן!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחד שכולם עשו לו חשבון שודים וחומרים עברו דרכיייייייייייייייייייי משהו בקנה מידה עולמי ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל זה התחיל מאיזו קומבינה ![]() שאני ושרון דפקנו קורטינה.... צבע מטאלי אפור נוצץ.. גלגלי מגנזיום והגה מעץץץץץץץץץץץ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש גם את איזה כוסית, משגעת את הגוף מנענעת כשאני עלייך מסתכל את הלב שלי אוכל...
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איזו כוסית משגעת את הגוף מנענעת שאני עלייך מסתכל את הלב שלי אוכל!!נגן נגן יא שיקו נגןןןןןןןן היידה שיקו חייק כל אצבע שלך יהלום!!! יובל פרי מספר אחד!!! ![]() יש אלוקים שכותב בספרים את הטובים והרעים... את תלכי לגיהנום ותסבלי כמו שאני סובל היוםםםםםםםםםםם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טהנהנהטנהננה טנהנהנטנהנה טנהנהנהננהטנהנה אמרתי לסמי בוא נחרוש את כביש החוף פיתאום איזה מניאק ניסה לעקוף אמרתי לסמי בוא ניספור עד 3 ונידפוק לו משהו בראש טנטנטננטה פיתאום יצא לנו אחד כמו שור פיצץ אותנו ליד הרמזור יאללה תמשיכווו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אמר לו מותק בוא אחורה... ![]() אללה מוסיקה עד שנפשטנו משפט מכור.. ושמו אותנו בתא הסגור.. הבנו בסוף שצריך לשלם ...בישבילנו הפשע כבר לא משתלם הייתי כריש בעולם התחתוןןןןןןןןן אחד שכולם דפקו לו חשבון שודים וחומרים עברו דרכי משהו בקנה מידה עולמי ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
הסתכל בעיניי . לא תמצא בהן כלוםם השמחה התחלפה במבט כה עצוב אלוקיי תחזיר את הגלגל לאחור ותן בי את האומץ לשובב ולאהובבב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם טוב לך אז טוב גם לי... אני רוצה שתהיי מאושרת בנשים כתר של המלכות על ראשך אשים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |