|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() באירופה היו שיטות טובות יותר להתמודד עם כאלה אנשים.
אני חושב שאת השיטות הכי טובות לטיפול המציאו הקטולים אם אתה יודע למה אני מתכוון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() "אתה נוצרי??לא?!? טוב תורידו לו אוזן או משהו, אתה נוצרי כבר?? עוד לא??? טוב שמן רוצח למכנס צ'ופ צ'ופ יש עוד איזה 70 יהודונים להיום" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() דרך אגב הפאגנים זכו ליחס גרוע יותר, ליהודים למשל היתה אפשרות להתנצר, לפגאנים בהרבה מקרים זה היה ישר מוות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
האינקויזיציה הרומית הייתה דיי שקטה בעסק בשאר אירופה לה הייתה אינקווזיציה , חוץ מזה אצל הקתולים אתה בערך אמור לקבל חמלה מהאלוהים או משהו ולהתוודא על העסק , הענישה זה העניין של הממשלה
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() הספרדים הם קטולים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אפילו גליליאו איך שקוראים לו זכה למאסר בית ולא הוצא ממנ וכלום בחקירות למרותזאת קודמו הספרדי לא זכה ליחס איל לומר , טוב...
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() בכל אירופה בין אם זה האמפריה הרומית, או תקופת הצלבנים והתנצרות מערב אירופה ההמרה של הדת היתה בעזרת החרב, לא תתנצר זה הסוף שלך.
רוב היהודים שנהרגו במסעות הצלב נהרגו ע"י העמים המערב-צפון אירופאים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |