|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אם homie ....
פיגוונין אתה לא רואה אותם הרבה ביגלל שהם פוזה נטו שומעים תמוזיקה הכי כבדה שיש רק כדי שיגידו אני שומע את זה ואני ככה וככה... סתם אפסים פחדנים חסרי שכל שמחפשים לימרוד בכל שטות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
יעני לא לשפוט לפי נמוזיקה ולפי הלבוש? אני לא שופט, לכבד אחרים אני מכבד אבל אני שופט את אלה בסרטון לפי הדיבור שלהם
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מסכים איתי בזה? אני יודע שזה פוזה נתו ככה הם אין מה לעשות שיחיו עם זה שיעשו מה שהם רוצים אבל ללכת ולהתלהב מזה? כאילו מה ? אתה הולך בירושליים וצועק אני שד שמי שד ואני מכת השטן סבבה אתה מטורלל מכת השטן תשמור אתזה לעצמך לא ככה? ללכת ולצעוק אתזה לעולם זה פשוט עובר כל גבול
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש כאלה שהם גם אנשים נחמדים ושפויים לגמרי שגם מיתלבשים וניראים ככה והכללתם גם אותם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
כמו שאומרים אף פעם לא שמים לב לטובים שבחבורה ![]()
![]() |