|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ערסים חשים שהם הכי טובים וצריכים להוכיח את זה בזה שמרביצים לך סתם, דוקרים אותך וכו'. לפחות סטייליסטים וכת השטן לא נתפלים אליך סתם ומרביצים לך. אז אל תחפור כשאתה אומר שערסים עדיפים, זה שאתה גדלת בחברה "טובה" של ערסים לא אומר כלום. בכל מקרה, אני בעד.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק בזמן שסטייליסטים הומואים מתווכחים אך הפן שלהם ערסים עם אגו בשמיים דוקרים אנשים תמימים תחליט אתה מה עדיף למרות שהכי עדיף להיות נורמלי חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני שב בשקט ואל תפנה אלי בכלל יא ילד בן 15! אתה לא יודע אם מי ישבתי ומה הייתי! אל תגיד לי אל תחפור ואל תצטט תהודעות שלי עד שאתה לא עולה 30 קילו הבנתה? סטייליסטים וכת השטן לא נתפלים סתם?לא הצבעתי עליהם ואמרתי הם עשו ככה נתתי דוגמאות וכט השטן נתפלים לחלשים מהם למה הם קיבלו פצצות וקרשים לפנים אצלי בשכונה שהם ניסו להרביץ לאיזה ילד מסכן ולי היה תכבוד לנפץ לאחד מהם בקבוק בירה על הראש. ועכשיו אתה מוזמן לסתום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עזוב אחי לא רוצה להיתוכח איתך אתה זה משהו אחר ואני מעריך אותך אישית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() תגיד,משעמם לך בחיים?!
מזה השטות הזאת? O.ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מניח שאתה מסכים איתי שצריך להילחם ביד קשה באלימות שמסתובבת בקרב בני הנוער כי באמת הנוער שלנו חרא,פשוט חרא . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל מרגיז אותי שאיזה דרעק מתחיל להרצות לי על הערסים ולדבר שטויות ולהשמיץ כי בבית ספר הוא קיבל כמה כאפות. ועוד אומר לי מי אני ואם מי ישבתי חחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בואנה גלעד חח
שאומר "ערסים" הוא לא מתכוון לכל אחד שנראה כמו ערס, הוא מתכוון לזומבים שיוצאים ומחפשים מכות/דקירות לכיף ..יש פנימיש אחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: נתי
חדר כושר: LIFE FITNS
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה רק קשור למצב הבטחוני לדעתי
אם הינו מדינה שקטה לא היו לנו כל כך בעיות ...אנשים רק מחפשים להוציא עצבים וכל ניצוץ קטן מדליק אותם למוות גם לי זה קורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא היתי רוצה לעמוד מולך כשאתה עצבני ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט...בחייאת גבר חלאס לזיין במוח...אתה לא תשיג כלום בשביתה מסכנה זה גם ידגדג לכולם תביצים ורק אתה תיפגע מזה...הרי איך בדיוק תגדיר למורים הקוקסינלים שלך מהזה ערס כדי שיידעו לטפל בו? אחי תלמד לזרום וחלאס לזיין בביצים של כולם
![]() |
#33 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט...:
מה שנולדת אמא שלך השתינה עלייך? מה עובר על סבא רבא שלך עליו השלום?... צא החוצה קצת יא חסר חיים תפסיק לאכול סרטים מילדים תתבגר ותהיה גבר במקום לזיין ת'מוח על שביתות באינטרנט יא מאעפן.... אה ועוד משהו תוריד לעצמך כאפת שטות על הפוסט המכוער הזה..
![]() |
#35 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מדבר על הנוער ואתה משמיץ בדואים? מה זה הגזענות הזאת? עדיף שלא תפתח בשביתת נוער
|
![]() |
![]() |