|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
את כל החבר'ה שלנו שנגררה אחרי עבריינים! ובקשר למכות וסמים זה לא נורמלי כי פעם לא היה תשטויו'ת האלה ואפשר לשנות הכל אחי אפשר גם להעיף תערסים ולעשות בלאגן ועם כולם ילכו על השביתה אז יש מצב גדול שיתערבו בשביתה! ועוד משהו אחי כתוב לכתוב כן או לא וסיבה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקטע בשביתה? לשבות נגד עצמנו?
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גלעד אם תיקח 10 ערסים, 8 מהם מוכרים למשטרה, 4 מתוך אלה שמוכרים עם תיק ומתוך ה4 האלה 2 עם יותר מתיק אחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עזוב אחי לא רוצה להיתוכח איתך אתה זה משהו אחר ואני מעריך אותך אישית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מניח שאתה מסכים איתי שצריך להילחם ביד קשה באלימות שמסתובבת בקרב בני הנוער כי באמת הנוער שלנו חרא,פשוט חרא . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל מרגיז אותי שאיזה דרעק מתחיל להרצות לי על הערסים ולדבר שטויות ולהשמיץ כי בבית ספר הוא קיבל כמה כאפות. ועוד אומר לי מי אני ואם מי ישבתי חחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בואנה גלעד חח
שאומר "ערסים" הוא לא מתכוון לכל אחד שנראה כמו ערס, הוא מתכוון לזומבים שיוצאים ומחפשים מכות/דקירות לכיף ..יש פנימיש אחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |