|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מקווה שאתה מצליח לאמוד את ההבדלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
דוגמא אחת טובה..אם אתה אוכל שלוש ארוחות ביום..בוקר צהריים וערב..אתה מוותר על ארוחה לפני שינה שהיא הכי חשובה..כי ידוע שזמן השינה מסוכן מבחינה הקטבולית שלי..שכן אתה לא מכניס חלבון לפחות 8 שעותש אתה ישן..מי שאוכל ארוחת לילה יכול להכניס ארוחה שמתפרקת לאט ומפחיתה בהרבה את האפקט הקטבולי שבשינה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
לפני אימון [ישר אחרי אימון - לא מחשיב את זה כארוחה] שעה אחרי האימון - ארוחה שהיא גם מתפקדת כארוחה לפני שינה. הנה לך פילוג של 3 ארוחות. או ש: בוקר [=ארוחה לפני אימון] שעה אחרי אימון לילה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
למה נראה לך שאתה מפרק שריר בשינה? אתה קראת יותר מידיי מגזנים של מאסל אנד פיטניס בטח אתה חושב גם שחייב חלבון קזאין לפני השינה, לאכול כל 3 שעות, לאכול רק לחם מלא, וכו' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תרגיע! אתה מדבר בלי הרבה ניסיון, אתה מתלהב מעוד מאמר שתיים שקראת. קזאין - כן לפני השינה. וארוחה לפני שינה - מבחנתי חובה!
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לך תאכל מצדי 18 ארוחות ביום אני לא מבין למה להתווכח עם מחקרים שהוכחו כנכונים? הכל פרנציפ? אתם כל כך חושבים שאתם צודקים? מביאים לך מחקר ועוד מחקר של באדיבילדרים עם מעט ארוחות ביום, וראו שיש תוצאות, אז למה אתם ממשיכים להתווכח? נכון שניסיון זה דבר חשוב אבל אין טעם להיות עם הראש בקיר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלאק, אתה חמור! (ברוח טובה אבאל'א). זה לא ריאלי, 2 ארוחות ביום?איך תדחוף 4000 קלוריות בשתי ארוחות? נו באמת? ארוחה של 2000 קלוריות 10 פרוסות לחם מחיטה מלאה= 800 קלוריות 3 גביעי קוטג' 3% שומן = 400 קלוריות 2 כפות שמן זית - 280 קלוריות בערך. 2 כוסות מיץ פרי = 250 בערך. בערך 1900 קלוריות... זה נראה לך נורמאלי לאכול בארוחה אחת ?????
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב חברה, הייתי שמח להמשיך ולדון אבל אני חייב לסיים לארגן את התיק לצבא
![]() וכדי לסכם... אגיב להודעה של ביג-ביט: ציטוט:
וואלה אחשלו, אתה צודק. צריך לאכול נקי, מה לעשות... תזונה זה הכי חשוב. אם אתה לא שומר על תזונה נכונה ומחפף ואוכל כל מיני דברים משמינים, כמו למשל עוגות, חטיפים ופיצה וכאלה אתה רק תשמין מזה ואתה כמעט ולא תעלה בשריר. יש את כל המתאמנים האלה בחדר כושר שחושבים שלא צריך לשמור על תזונה, הם באים להתאמן-שותים אבקת חלבון אחרי זה וחושבים שזה מספיק, אני בא אל אחד כזה ואומר לו: "גבר גבר, אתה לא יודע שתזונה זה 70% מהתוצאות? אימונים זה רק 25% מהתוצאות, וצריך גם להקפיד על שעות שינה, זה לפחות 15% מהתוצאות! " אז אני אומר לך, אחי אם אתה רוצה להיות כמו הגדולים אתה צריך גם לאכול כמו הגדולים-חלבון רזה כמו חזה עוף, קוטג', טונה במים (לא בשמן, כי זה מאוד משמין), פחממות מורכבות ולא פשוטות כמו שיבולת שועל, פריכיות אורז, תפו"א וכו'. יותר חשוב מהקלוריות אחי, זה האינדקס הגליקמי של הפחממות! אם יש לך אינדקס גליקמי גבוה הסוכר מגיע לדם מהר וזה מעלה מאוד מהר את האינסולין ואז החלבונים והפחממות הופכות לשומן אחשלי! ככה אי אפשר לבנות שריר ואתה רק תשמין מזה. כמובן אל תשכח שצריך לאכול נקי ולאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות כדי להמנע מפירוק שריר וכדי להגביר את החילוף חומרים , ולהקפיד לא לעבור את ה32 גרם חלבון בארוחה, כי יותר מזה זה כבר עומס על הכליות והחלבון שנשאר הופך ישר לשומן. לפני השינה עדיף לאכול ארוחה עם חלבון איטי ושומן שיאיט את הספיגה של החלבון וככה אתה תמנע מפירוק שריר בצום של הלילה. גם עדיף להמנע מפחממות לפני השינה, כי זה ישר ילך לשומן. מה אני אגיד לך אחי, תעשה כמו שאני כתבתי פה ואתה תעלה מקסימום שריר, מינימום שומן! bro4life! androtest, תשאיר איזה אייסי או MSN.
![]() |
![]() |
#10 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
בייייייייייי |
|
![]() |
![]() |