|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אם אתה גומר קופסא ביומים שזה נחשב מעשן קל, וקופסא עולה בערך 18 שקל, תעשה חשבון,
270 שקל בחודש, 3240 שקל בשנה, וכמה זמן אתה הולך לעשן תאכלס? זה לא שאתה תעשן עד גיל 18 ואז תפסיק, אתה תעשן איזה 40 שנה במקרה הטוב אם תהיה חכם להפסיק כבר שתהיה מבוגר.. 40 * 3240... 129600. מאה עשרים ותשע אלף שש מאות שקל , יעלה לך לעשן, וזה רק אם אתה גומר קופסא ביומים אחי!!! ובינינו מי שמעשן בהתחלה באמת מעשן קופסא ביומיים ואז עובר לקופסא ביום, קופסא וחצי ביום, לא חבל? ועל הבריאות שלך לא חבל? שמע אחי גם אני אתמול יצאתי היינו איזה 30 ילדים אחי גם שאני לא מכיר, רוסים, קיצור היה מצחיק וזה היה פול אלכוהול סיגריות, ראיתי כולם מעשנים תאמין לי גם רציתי לא בגלל הפוזה פשוט בא לך.. תכניס לראש שלך שאתה לא עושה את זה אחי אני לא מבין ת[b]ילדים[b] בני 15, וכן אתה עוד ילד אחי, (גם אני ^^) ש"לא יכולים להפסיק"... אחי תאמין אם תרצה תצליח , אני מכיר בנאדם שעשן 50 שנה והפסיק רק בגלל שהוא חשב כמה כסף זה עלה לו ( מעל חצי מליון) , והחיים זה לא רק כסף, אבל הבריאות אחי ? תחשוב וואלה חח איזה חפירה דפקתי פה , עזבו אני קצת מסטול מאתמול חח, קיצור אחי .. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני ינסה!
עוד שאלה: איך אתם חושבים אני עכשיו על 17% שומן אם אני יאכל מסודר כזה בערך אבל בלי תפריט...ויש לי עבודה פיזית ממש קשה כאילו אני מנקה בסביבות ה25 חדרים ביום שאני עובד...(מלון רויאל ים המלח) אפשרי להורידד באחוזי השומן?ל10-12% המטרה שלי
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך תפריט מסודר אחי, ואתה צריך להתאמן מסודר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() 129 אלף גבר. לא חבל תחשוב כמה תוספים תוכל לקנות או מכונית או מחשב או טלוויזיה או נערות ליווי
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח מה זה אמא שלך תפסה אותך מה אתה בן 10? עאק היא תספר לאבא ואני מפחד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אני אומר תבקש מאמא שלך שתגיד לאבא שלך ותקווה שהוא יידע לתת לך טוב טוב רגשות אשם ושיידע להעיק לך על המצפון!
ככה אני הפסקתי בערך...
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר עם אבא ואמא,תגיד להם שאתה מספיק בוגר להחליט...חחח זה נשמע ממש הזוי ?היא אמרה שאם אני לא מפסיק היא תספר לאבא" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב על זה שאתה משלם 20 שקל ועושה חורים בריאות שלך....
אני מוכן ליתקוע בך מסמר בשביל 10
![]() |
#31 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() יאללה אחי...אתה הבנת מה אתה צריך לעשות...לא צריך לגרור את זה עוד...יאללה בוהצלחה בגמילה.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חחח בכוסשלרבאק מה נהיה מהפורום הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני בתהליכים היום עישנתי רק אחת.
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() וואי תותח אתה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמת מבין אותך גבר.
כשמתחילים קשה להפסיק אפילו אם רוצים אני בטוח שהתחלת לעשן כדי לעשות רושם בחברה. ולדעתי פשוט תגיד להורים שלך שאני לא יכול להפסיק הם יבינו . |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מכמה חברה בפורום אין לי תמיכה משומקום כולם ההפך נגדי ואומרים לי שאני לא יצליח.
![]() |