|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה ההבדל בין קרב מגע לקרב מגע מלא לקרב מגן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון אתה יודע מה הסיכוי שלך לעצור סכין??לא משנה מה תלמד וכמה הסיכוים ממש נמוכים..דבר ראשון נגד סכין הכי חשוב זה להיותר מוכן פסיכולוגית ואתה יודע כמה אימונים ואיזה עוברים בשביל זה??אז את תערב סכין וכל מה שלומדים גם בקרב מגע נגד סכין כן זה טיפה עוזר אבל עדיןהסיכוים שלך אפסיים.. דבר שני מי שאמר גודו לקרב רחוב חחש טועה..אחד שלמד קרב מגע גם יודע להתאבק על הקרקע..ובכלל האומנויות הכי חזקות זה אלה שמשלבות את זה כי הרבה קרבי רחוב מתרחשים גם על הקרקע תיראה אפילו בUFC מה קורה שם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ברחוב אתה תלך הרבה על נק' תורפה שלא חוקיות ב UFC |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
מושעה
|
![]() אין מה לדעת
אם אתה עם מישהו על הריצה זרוק לו מרפק לפנים ונגמר הסיפור |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Banned
|
![]() מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין
קרב מגע קרב מגן קפא"פ - קרב פנים אל פנים קרב מגע מלא ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך כול החרא הזה.
אם אתה רוצה ללמוד איך לפרק אנשים תלמד סאמבו(אומנות לחמיה רוסית) אלוף העולם בPRIDE משתמש בסאמבו. תמצא באזור שלך איזה מורה רוסי שמלמד את זה תוך 3 חודשים אתה לא רואה אף אחד ממטר בגלל הסיבה הפשוטה שאף אחד כמעט לא משתמש באומנות הזאת...ושם מלמדים אותך איך פשוט לפרק מישהו לכמה חלקים ואז לזרוק אותו לזבל. מה שחושב שלא ילמד אותך סאמבו קלאסי שזה מלא זריקות וכו' אלה סאמבו לחימתי..ששם מלמדים אותך איך לשבור אנשים(Baievoie Sambo). Fedor Emelianenko שים לב אילו
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שגיימר התאמן בזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממליץ על סמבו,קטלני ביותר, קרוב משפחה שלי לומד את זה ולא להאמין מה שהוא עושה לפני שהוא למד את זה הייתי בקלות מפיל אותו ומפרק אותו(בבית שלהם יש דשא ענקי אז תמיד בארוחות המשפחתיות אנחנו הולכים לשם ואיכשהו זה מתגלגל לקרבות) חודש אחרי שהוא התחיל ערכנו קרב והתוצאה שהייתה היא שתוך שנייה הייתי על הקרקע צורח מכאבים בעוד הוא עושה לי בריח על המרפק,הבעיה כאמור שבקושי מלמדים את זה,חיפשתי בנרות והמקומות היחידים שנתין ללמוד את זה הן בבני ברק,פתח תקווה,רחובות ואשדוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אהה הזכירו פה סאמבו, גם אחד הדברים
![]() |
#131 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#136 |
חבר פעיל
|
![]() כל הויכוח הזה הוא דבילי.
אי אפשר לקבוע חד משמעית איזה אמנות היא יותר טובה ואיזה פחות טובה. זה תלוי אך ורק בלוחם עצמו, בכישורים שהוא משתמש בהם מבין אלו שהוא רכש, בחשיבה שלו, ברפלקסים, בהמון דברים, וגם מזל משחק פה תפקיד. ותמיד כשאתה מותקף ברחוב, תזכור שכל אמנות לחימה שווה לתחת אחרי שחטפת אחת לפה - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]()
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותסה גם את המספר הזה 03-9341054 ,אבל זה אותו מורה אז כנראה זה גם אותו שיעור תנסה ותברר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() מהניסיון שלי באומנויות לחימה (קראטה, קונג פו, קפואירה, איגרוף תאילנדי, טיפה נינג'יטסו)
לך לאיגרוף תאילנדי, מאוד פראקטי, מעוד יעיל והכי מהכל מלמד אותך ליהיות אגרסיבי בקרב, לא לפחד מלקבל מכות לומדים באיגרוף תאילנדי מאוד מהר כי אתה לומד מהר כשאתה חוטף מכות אם אתה רוצה כדי לך גם לקחת כמה שיעורים בג'יוג'יטסו ברזילאי ששם הדגש אחר לגמרי (בריחים הטלות, קרקע בקיצור) בשביל לקבל אספקט אחר
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |