|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אם הדק של אקדח?וואלק טיל הייתי שולח על השמאלנים האלה חחחחחחחחחח עזוב עזוב חחחחחחחחחחחחחחחח אני הולך להיתקלח לשטוף מעצמי תחרא שהולך פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחח או כמו שעומרי רצה להגיד לך קח תהזמנה שלך ודחוף אותה לתחת ביחד אם הויברטור שונא ישראל שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() גלעד עזוב, יש אנשים שרואים באהבה למדינה ולאומיות גורם שלילי, הם לא מבינים שהם בעצמם,אלו שרוצים להרוס את המדינה ולפתוח אותה לכל מי שרוצה להגיע בלי כסף ועם עבר פלילי, הם אלו שהורסים אותה. הם גם יתחייסו אליך בצביעות כי החופש ביטוי שלך והדעה שלך שונה משלהם, לכן הם ישר יפסלו אותך. חופש הביטוי תקף רק כל עוד הוא לא נוגד את הדברים שלהם, אז הם יתנו לך לדבר ולא ישתיקו אותך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל אנשים כמוך המדינה נראת כמו שהיא נראת יא שמלאני מעפן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי כמה דברים
אם אני יגיד שרבין חסר לי בגלל שהוא נירצח זה יהיה שקר כי זה לא מזיז לי וגם לא אם מחר אולמרט ימות או יולי תמיר או זהבה גלאון להפך במקרים האלה אפילו אני יגיד ברוך שפטרנו מעונשו של זה אבל האם אני מסכים אם המעשה של יגאל עמיר? לא אני לא מסכים אני יכול להבין את הכוונה שלו אבל אני לא מסכים אם המעשה כי הם כבר פועלים צריך ליפעול בשכל אז אני לא מסכים אם המעשה אבל ממש לא מפריע לי שרבין עכשיו 3 4 מטר מיתחת לאדמה |
![]() |
![]() |