ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-11-07, 16:04   #1
gsk
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
יאלה רבין מענין לי תזין נימאס לי שעושים מכל בולשיט שקטן כמו זבוב במדינה הזאת פיל!
ולדברים הרציניים לא מתיחסים ולא עושים כלום שום פולחן! ושום חרא!
רצו עלאק לעשות צפירה לזכר רבין לא הייתי עומד !!! וגם הייתי בכוונה רוקד וצוחק!!
למה ככה כי אני שם על השמאלנים הפחדנים האלה זין כי הם הבעיה במדינה הזאת ועדיף לחסל אותם לפני שמחסלים את הטירור הפלסטיני!
תגיד? לא אמרת לפני כמה חודשים, אחרי שחטפת מגיל על הראש, שאתה מפסיק להביא את הדעות הקיצוניות שלך באתר ומתמקד בשיתוף האחרים בידע הצנוע שלך בתחום פיתוח הגוף?

טוב נו. כנראה אדם עם רמה נמוכה כשלך שוכח דברים כאלו.
gsk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-11-07, 16:09   #2
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

מה הבעיה Gsk? אם גלעד מתנגד לממסד השמאלני ומשתמש בזכותו הלגיטימית לחופש הביטוי למחאה, זה מפריע לך?
ישן 02-11-07, 16:13   #3
gsk
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מה הבעיה Gsk? אם גלעד מתנגד לממסד השמאלני ומשתמש בזכותו הלגיטימית לחופש הביטוי למחאה, זה מפריע לך?
יש הבדל בין מחאה לבין הסתה, גזענות, שנאת האחר. זה בדיוק ההבדל בין המחאה הלגיטימית נגד הסכמי אוסלו לבין ההסתה נגד רבין שהובילה בסופו של דבר לרצח רבין.

אבל אני לא מצפה שאדם שמצהיר שהוא שייך למפלגה פאשיסטית להבין את זה. אתה וגלעד כנראה תומכים ברצח רבין ולפי הצהרתו של גלעד, שחושב שצריך לחסל את כל השמאלנים, אולי הוא היה מוכן ללחוץ על ההדק ולרצוח את רבין ב - 1995.
gsk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-11-07, 16:16   #4
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
יש הבדל בין מחאה לבין הסתה, גזענות, שנאת האחר. זה בדיוק ההבדל בין המחאה הלגיטימית נגד הסכמי אוסלו לבין ההסתה נגד רבין שהובילה בסופו של דבר לרצח רבין.

אבל אני לא מצפה שאדם שמצהיר שהוא שייך למפלגה פאשיסטית להבין את זה. אתה וגלעד כנראה תומכים ברצח רבין ולפי הצהרתו של גלעד, שחושב שצריך לחסל את כל השמאלנים, אולי הוא היה מוכן ללחוץ על ההדק ולרצוח את רבין ב - 1995.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות שיאו חחחחחחחחחחחחח איזה ריגשי חחחחחח קח פרחים אחי...
אם הדק של אקדח?וואלק טיל הייתי שולח על השמאלנים האלה חחחחחחחחחח עזוב עזוב חחחחחחחחחחחחחחחח אני הולך להיתקלח לשטוף מעצמי תחרא שהולך פה.
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-11-07, 16:20   #5
gsk
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות שיאו חחחחחחחחחחחחח איזה ריגשי חחחחחח קח פרחים אחי...
אם הדק של אקדח?וואלק טיל הייתי שולח על השמאלנים האלה חחחחחחחחחח עזוב עזוב חחחחחחחחחחחחחחחח אני הולך להיתקלח לשטוף מעצמי תחרא שהולך פה.
אני חושב שעל פי הדעות שלך ושל עומרי אתם שניכם צריכים להיות חברים בתנועה ניאו-נאצית . הרי אתם שונאים את כל מה שזז והוא לא אתם. אתם מעריצים כוח ונשק ואוהבים להרגיש חזקים (אולי זו הסיבה שגם נכנסתם לתחום פיתוח הגוף). אז תוכלו למצוא בכל מקום בעולם תנועות שמתאימות לגישות שלכם. ניאו-נאצים ברוסיה, KKK בארה"ב וכד'. תעשו לי רק טובה - אל תגלו להם שאתם יהודים, הם יכולים להזכר שאתם בעצם נחותים גזעית ולהפנות זעמם אליכם.
gsk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-11-07, 16:22   #6
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
אני חושב שעל פי הדעות שלך ושל עומרי אתם שניכם צריכים להיות חברים בתנועה ניאו-נאצית . הרי אתם שונאים את כל מה שזז והוא לא אתם. אתם מעריצים כוח ונשק ואוהבים להרגיש חזקים (אולי זו הסיבה שגם נכנסתם לתחום פיתוח הגוף). אז תוכלו למצוא בכל מקום בעולם תנועות שמתאימות לגישות שלכם. ניאו-נאצים ברוסיה, KKK בארה"ב וכד'. תעשו לי רק טובה - אל תגלו להם שאתם יהודים, הם יכולים להזכר שאתם בעצם נחותים גזעית ולהפנות זעמם אליכם.
אני לא מייצג שום דעה שלא הייתה מיינסטרימית בציונות הקלאסית השמרנית או בציונות הימנית של היום, ככה שאתה יכול לקחת את ההזמנה שלך ולדחוף אותה למקומות חשוכים נסתרים בגופך.
ישן 02-11-07, 16:39   #7
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
בונא אתה צודק במקרה לפני יומים בא אלי בחור חביב בשם "קובציץ" ועשה לי קרחת חחחחח אם יש שם זיונים ובנות ובודיבילדינג וכמובן אוכל טוב ומעל הכל צחוקים! ואני אהיה רחוק מחנונים כמוך אז אני אצטרף לשם בשמחה רבה
חחחחחחחחחחחחחח או כמו שעומרי רצה להגיד לך קח תהזמנה שלך ודחוף אותה לתחת ביחד אם הויברטור שונא ישראל שלך
ישן 02-11-07, 16:42   #8
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

גלעד עזוב, יש אנשים שרואים באהבה למדינה ולאומיות גורם שלילי, הם לא מבינים שהם בעצמם,אלו שרוצים להרוס את המדינה ולפתוח אותה לכל מי שרוצה להגיע בלי כסף ועם עבר פלילי, הם אלו שהורסים אותה. הם גם יתחייסו אליך בצביעות כי החופש ביטוי שלך והדעה שלך שונה משלהם, לכן הם ישר יפסלו אותך. חופש הביטוי תקף רק כל עוד הוא לא נוגד את הדברים שלהם, אז הם יתנו לך לדבר ולא ישתיקו אותך.
ישן 02-11-07, 16:54   #9
The Iron Man
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
גבר, תעשה פוזה של מטוס וטוס לנו מהעיניים יא אפס.
בגלל אנשים כמוך המדינה נראת כמו שהיא נראת יא שמלאני מעפן.
ישן 02-11-07, 17:23   #10
SuzukiR
חבר פעיל

אוקי כמה דברים

אם אני יגיד שרבין חסר לי בגלל שהוא נירצח זה יהיה שקר כי זה לא מזיז לי וגם לא אם מחר אולמרט ימות או יולי תמיר או זהבה גלאון להפך במקרים האלה אפילו אני יגיד ברוך שפטרנו מעונשו של זה

אבל האם אני מסכים אם המעשה של יגאל עמיר? לא אני לא מסכים אני יכול להבין את הכוונה שלו אבל אני לא מסכים אם המעשה כי הם כבר פועלים צריך ליפעול בשכל
אז אני לא מסכים אם המעשה

אבל ממש לא מפריע לי שרבין עכשיו 3 4 מטר מיתחת לאדמה
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-11-07, 16:17   #11
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk

חחח על מה אתה מדבר? איפה אמרתי שאני תומך ברצח? תפסיק כבר לנסות להציג בצורה שלילית אנשים עם דעות שונות משלך. זה כל כך אופייני לשמאל, דווקא הם שכל הזמן נלחמים לזכות חופש הביטוי, הם הטיראנים הכי גדולים,שצריכים ללמוד באמת מזה חופש ביטוי. כניראה שהם מוכנים לחופש ביטוי רק כאשר הוא משרת את המטרות שלהם(כמו למשל קידום האג'נדה של השמאל) כאשר חופש הביטוי קשור לזרמים ימניים פתאום חופש הביטוי פסול.
אופייני לכם.
ישן 02-11-07, 16:20   #12
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
חחח על מה אתה מדבר? איפה אמרתי שאני תומך ברצח? תפסיק כבר לנסות להציג בצורה שלילית אנשים עם דעות שונות משלך. זה כל כך אופייני לשמאל, דווקא הם שכל הזמן נלחמים לזכות חופש הביטוי, הם הטיראנים הכי גדולים,שצריכים ללמוד באמת מזה חופש ביטוי. כניראה שהם מוכנים לחופש ביטוי רק כאשר הוא משרת את המטרות שלהם(כמו למשל קידום האג'נדה של השמאל) כאשר חופש הביטוי קשור לזרמים ימניים פתאום חופש הביטוי פסול.
אופייני לכם.

Gsk קח צבא...אדום מטמבור לך ללטרון ותצבע את הטנקים שם באדום ב"דמם של החפים מפשע" בידיוק כמו שהחברים שלך עשו חחחחח אוקי?ואני מקוה שמג"ב יהיה שם לשבור לכם תצורא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חה
ישן 02-11-07, 16:44   #13
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

אני ימני לגמרי בדעות שלי, אני מאלה שחושבים שהיה צריך להחריב את לבנון עד היסוד על כל קטיושה שנפלה כאן, אני מאלה שסבורים שצריך להוריד לפלסטינאים את השלטר ולמנוע מהם גם מים ואוכל עד שיפסיקו לירות לכאן קסאמים - ובלי קשר לזה - יגאל עמיר צריך היה למצוא את מותו באותו ערב אומלל - ועצם זה שהוא חי נושם וגם עושה ילגים - זו פאשלה היסטרית של השב"כ והמאבטחים החננות שהיו שם.
חד משמעית אני מודיע לכם שעם בוגר מג"ב כמו אח שלי היה מאבטח את רבין, אותו עמיר היה עכשיו צמח, לאחר שברגע ההשתלטות עליו היה חוטף כת של אקדח לגזע המוח - וגם זה במקרה הטוב.
אבל לרבין לא היו מאבטחים אלא אחיות רחמניות.
בשקט ובעדינות הכניסו את הרוצח לרכב, בטח גם כיסו אותו בשמיכה כדי שיהיה לו נעים ועשו לו דיגי דיגי בגב.
יצחק רבין ז"ל טעה בענק בהסכם אוסלו, אך הוא פעל למען המדינה ולא למען אינטרסים שונים, כמו המסריחים שיושבים היום בכנסת.
אצלו אחד כמו הירשזון לא היה מנקה את השירותים, ואם היתם אומרים לו את המילה ספין, סביר מאוד שהוא לא היה מבין מה אתם רוצים מחייו.
זה איש שאהב את המדינה, היה צנוע ועניו, ישר כמו סרגל - עד כדי כך שהתפטר בקדנציה מוקדמת רק בגלל חשבון בנק של אשתו (!!).
הוא רצה לתת דוגמא אישית, סלד משחיתות וחאפריות.
מעבר להסכם הגרוע ההוא, הקדנציה של רבין התאפיינה בתנופת פיתוח אדירה בחינוך, בתשתיות בשיקום הפריפריות.
מדובר ברמטכ"ל לשעבר, גיבור ישראל, פטריוט בכל רמ"ח אבריו.
אין עוד אנשים כאלה.
גם אני נגד פולחן, אבל כשמדברים על רבין זה עוול לזהות אותו רק עם הסכמי אוסלו, וצריך לזכור את המכלול כולו, מצביא דגול, חייל מצטיין, אוהב ארצו, אישיות.
יהי זכרו ברוך.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-11-07, 16:49   #14
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ניגרי, כן רבין היה רמטכל וכל זה, הוא שירת את המדינה כמו כל אדם בגילו שהשתתף במלחמות וכו', ולכן לא מגיע לו יותר כבוד מאשר לכל לוחם אחר בגילו ששירת את המדינה, בטח שלא פולחן בכל הארץ. הייתי באחד הקמפוסים של האוניברסיטה הפתוחה בתל אביב, היה לי שיעור, בכל אופן כל הבית ספר היה מלא בתמונות של רבין,נרות,פסלים, אני אומר לך כל קומה שם בבית ספר היתה מלאה בזה. כזה פולחן אישיות היה רק אולי בימים של סטאלין או היטלר. לא ראיתי כזה דבר בחיים שלי כאן. זה פשוט טירוף.
ישן 02-11-07, 16:51   #15
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb

אני נגד פולחן, חד משמעית.
אבל רבין לא היה "כמו כל אחד בגילו".
הבנאדם היה גיבור ישראל, לחם והקריב עבור המדינה.
מגיע לו כבוד על זה.
לא פולחן, אבל כבוד.
וצריך להפסיק להזכיר אותו רק בהקשר של אוסלו.
אוסלו זה אסון אבל רבין היה הרבה יותר מאוסלו - וגם את אוסלו הוא עשה מפני שחשב שזה מה שטוב בשביל המדינה שלו - ולא בשביל החשבון בנק או הכותרת של מחר - כמו שמתנהגים מנהיגנו היום.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ישן 02-11-07, 17:31   #16
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אני ימני לגמרי בדעות שלי, אני מאלה שחושבים שהיה צריך להחריב את לבנון עד היסוד על כל קטיושה שנפלה כאן, אני מאלה שסבורים שצריך להוריד לפלסטינאים את השלטר ולמנוע מהם גם מים ואוכל עד שיפסיקו לירות לכאן קסאמים - ובלי קשר לזה - יגאל עמיר צריך היה למצוא את מותו באותו ערב אומלל - ועצם זה שהוא חי נושם וגם עושה ילגים - זו פאשלה היסטרית של השב"כ והמאבטחים החננות שהיו שם.
חד משמעית אני מודיע לכם שעם בוגר מג"ב כמו אח שלי היה מאבטח את רבין, אותו עמיר היה עכשיו צמח, לאחר שברגע ההשתלטות עליו היה חוטף כת של אקדח לגזע המוח - וגם זה במקרה הטוב.
אבל לרבין לא היו מאבטחים אלא אחיות רחמניות.
בשקט ובעדינות הכניסו את הרוצח לרכב, בטח גם כיסו אותו בשמיכה כדי שיהיה לו נעים ועשו לו דיגי דיגי בגב.
יצחק רבין ז"ל טעה בענק בהסכם אוסלו, אך הוא פעל למען המדינה ולא למען אינטרסים שונים, כמו המסריחים שיושבים היום בכנסת.
אצלו אחד כמו הירשזון לא היה מנקה את השירותים, ואם היתם אומרים לו את המילה ספין, סביר מאוד שהוא לא היה מבין מה אתם רוצים מחייו.
זה איש שאהב את המדינה, היה צנוע ועניו, ישר כמו סרגל - עד כדי כך שהתפטר בקדנציה מוקדמת רק בגלל חשבון בנק של אשתו (!!).
הוא רצה לתת דוגמא אישית, סלד משחיתות וחאפריות.
מעבר להסכם הגרוע ההוא, הקדנציה של רבין התאפיינה בתנופת פיתוח אדירה בחינוך, בתשתיות בשיקום הפריפריות.
מדובר ברמטכ"ל לשעבר, גיבור ישראל, פטריוט בכל רמ"ח אבריו.
אין עוד אנשים כאלה.
גם אני נגד פולחן, אבל כשמדברים על רבין זה עוול לזהות אותו רק עם הסכמי אוסלו, וצריך לזכור את המכלול כולו, מצביא דגול, חייל מצטיין, אוהב ארצו, אישיות.
יהי זכרו ברוך.
למה נראה לך שמגבניקים טובים יותר ממאבטחים של ראש הממשלה?
אני לא יודע מה איתך, אבל כל הרצח של רבין קצת חשוד ולוטה באפלה... ולא, הקדנציה של רבין התאפיינה דווקא בתקופה גרועה.
ובקשר לחשבון בנק של אשתו-מה, היא לא סיפרה לו על כך או מה? אני בטוח שהוא ידע את העובדה שיש לה חשבון בנק בחו"ל... אל תהיה כזה תמים.

רמטכ"ל וחייל טוב, אבל ראש ממשלה- פחות
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-11-07, 18:14   #17
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אה בולט מה נשמע?
כנראה הוא גם היה חייל כזה. אני לא מאמין שבן אדם אחרי כל כך הרבה מלחמות שרואה איך האחים שלו נופלים לידו עוד מקווה לעשות שלום תמורת הכל, אני לא מאמין שחייל ישראלי לא יודע עם מי הוא מתעסק. לכן יש מצב שהוא היה סוג של משתמט.... יש מצב.
נ.ב מישהו קורה ידיעות? חחח איזה מצחיק כותבים שם על איגל עמיר כיאילו הוא ניפץ את התקווה ואת החלום. וואלה? כיאילו עמיר רצח את המשיח "The last hope" חחח. עוד כינו את הבן שלו "הבן של השטן" ועוד.... דבר אחד אני נגד: נגיד יגאל עמיר רצח אותו. סבבה. אז שישב בכלא וזהו. אני לא מבין הרי למה עושים ממנו טלנובלה ולמה הביאו לו אישור בכלל להתחתן, להוליד וכו"? או שזה הסתה של המדינה כדי לחמם את העיניין כי לכולם כבר נמאס מהנושא או שבית משפט שלנו דפוק (טוב הוא תמיד ככה). הרי מפה אנו מבינים שאם לו מותר לעשות ילדים, אז גם למחבלים! לא שאני נגד זה שהוא עושה ילדים. ולמה לעזאזל צריך להתאסף בכיכר ולזכור אותו (בידיעות כתבו שעל כל אזרח להיות שם חחחחח)? מה לזכור? מה זה "כת רבין" במדינה? הרי כל הילדים שלו מיליונרים ושמים זיין או קוס על כולם, כולם חיים בארצות הברית אם אני לא טועה (זה ממש מראה את אהבתם לארץ). מת- מת, אבל לא לדפוק את הטלויזיה בגלל זה! מה לקנדי גם עשו את אותם טקסים ועוד? אולי שנה ראשונה שניה מקסימום לא יותר. החיים הרי ממשיכים וזה מאפיין את היהודים שתמיד במשך כל ההיסטוריה המשיכו למרות הכל.
ישן 03-11-07, 00:13   #18
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
למה נראה לך שמגבניקים טובים יותר ממאבטחים של ראש הממשלה?
אני לא יודע מה איתך, אבל כל הרצח של רבין קצת חשוד ולוטה באפלה... ולא, הקדנציה של רבין התאפיינה דווקא בתקופה גרועה.
ובקשר לחשבון בנק של אשתו-מה, היא לא סיפרה לו על כך או מה? אני בטוח שהוא ידע את העובדה שיש לה חשבון בנק בחו"ל... אל תהיה כזה תמים.

לא הכללתי, אבל מחבורת הפחדנים שאבטחה בזמנו את רבין, כל אחד יותר טוב - גם יוצאי גלי צהל.
פשוט בושה הדבר הזה.
ירו לידך 3 יריות בתור קהל צפוף, האם זו לא סכנת חיים שמצדיקה שימוש בכוח?
כשהשתלטו על עמיר האפרוח היו צריכים על הדרך לשבור לו את המפרקת, או לפחות לתלוש לו יד אחת או רגל.
זה שהוא יצא ללא פגע, צח ונקי, זו אחת הפאשלות הגדולות בהיסטוריה.
מאבטחי אישים אמורים להיות חיות טרף ולא חבורת נקבות עדינות.

ישן 02-11-07, 16:48   #19
Tamir H
חבר פעיל

ציטוט:
אופייני לכם.

כל כך נכון
Tamir H מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-11-07, 16:11   #20
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
תגיד? לא אמרת לפני כמה חודשים, אחרי שחטפת מגיל על הראש, שאתה מפסיק להביא את הדעות הקיצוניות שלך באתר ומתמקד בשיתוף האחרים בידע הצנוע שלך בתחום פיתוח הגוף?

טוב נו. כנראה אדם עם רמה נמוכה כשלך שוכח דברים כאלו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה?
חטפתי מגיל על הראש?חחחחחחחח
מה הקשר בין קיצוניות לרבין?!הבן אדם שנוא עלי ומענין לי תזין ואני אכתוב בפורום מה שאני רוצה מתי שאני רוצה !
חחחחחחחחחחחחח טוב קיצור עשה לעצמך טובה ילדון אל תגיב לי להודעות אני לא כמוך תופס תפוסטים האלה ריגשי אני כותב מה בזין שלי ומה שבא לי ולא מחשבן לאף אחד בטח לא לאיזה חנבץ כמוך עלאק רמה נמוכה חחחחחחחחחחח בסדר אני רמה נמוכה ומה אתה?שב שב בבית היום בערב ותכתוב פה בפוסטים על פולטיקה במקום לצאת ולהנות מהחיים.
ידע צנוע בפיתוח גוף?חחחחחחחח בוא ניראה מה אתה מוכן לשתף את האתר...ותעלה תמונות שלך ניראה אם אתה אחד שמתאמן או סתם שחיף?

יאלה אל תגיב לי יותר למה אין לי כוח לויכוחים אם איזה ילד שבכה כי הדיעות שלי לא מוצאות חן בעניו סלאמט

ד"א יקירי חחחחחחחחח ראיתי תפוסט שפתחתי הו כן זה היה ממיזמן אז בוא אני אגיד לך כזה דבר שניתי את דעתי ואני מצטער שפתחתי תפוסט הזה חה חה חה
תגובה