|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טפלון הינו תרכובת כימית,אחרי גילוי או פיתוח החומר החומר לקח מס' שנים לפתח את התהליך שבו אפשר לגרום לו להיצמד לחומרים אחרים כמו מתכת לדוגמא.
מחבתות טפלון מכונות גם מחבתות Non stick,היתרון הוא שאפשר להשתמש בכמות אפסית של שמן בטיגון\צלייה והאוכל עדיין לא ידבק למחבת. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%...9C%D7%95%D7%9F |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() למוקפץ הרעיון המרכזי הוא רכיבים באותו גודל=שליטה על זמן בישול,עדיפות לחיתוך קטן=בישול מהיר
וחום מאוד גבוה אם יש אז להשתמש בגז עם להבת טורבו וכדי מאוד מחבת ווק לתת לווק לשבת על אש מקסימלית עד שהוא מעלה עשן ורז אז להוסיף שמן,לתת לו להגיע לטמפ מאוד גבוה ורק אז להתחיל. במוקפץ טיפוסי אני בדרך כלל מתחיל עם שום+ג'ינג'ר חתוכים דק מאוד+פלפל אדום חריף בצל ואז ירקות לפי מידת הקושי שלהם- גזר פלפלים כרוב לבן בצל ירוק ופטריות ממש בסוף נבטים (קרנצ'י) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מלח, פלפל, תבלין בשר. לטגן צד אחד, להפוך, לטגן צד שני. בתאבון.
|
![]() |
![]() |