|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() רק עכשיו ראיתי את השרשור
אני ממש מצטער שזה ככה אבל הבעיה פה זה המשטרה והבתי משפט המשטרה יושנת בעמידה, כל השכונה שלי נרומנים מעשנים וסוחרים בסמים כמו כלום דקירות מכות מה שאתם רוצים השכן שלי מרביץ לאמא שלו שובר לה את כל הבית בשביל כסף לסמים(אתיופים ,האמא חד הורית קשת יום) משטרה באה ועצרה אותו אבל שחררה אותו אחרי יום והמצב חוזר לקדמותו במציאות של היום הפשע כן משתלם אתה יכול להיות סוחר סמים ועבריין בכיף בלי שום חשש מהמשטרה. חבל!!!
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() קבלו הירהור פילוסופי קטן:
אם המישטרה לא מצליחה לימצוא סוחרי סמים, אבל ילד בן 12 כן יכול... מה זה אומר על המישטרה?
![]() |
#104 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() משפט כלכך נכון מה שאמרת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אין גיבורים בקטע הזה אחי מעטים הילדים שיראו מישהו גדול מהם ויקפצו אחד על אחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות זה טוב שיש סכנים קצת אקשן בחיים אני דקרתי מלא פעמים אני בחיים לא יגיע לרצח בחיים לא אבל לפעמים יש מצבים קשים יש לי גם סמנים ברגל ליד הבטן שם שע היום הסמניםם האלו לא עברו יענו יש עוד סימן של חתך יותר משנההההההההה
אבל זההחיים היפים!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיים לא הולך עם סכין הוא משהו אבל מה לעשות אני חלש זה החיים אין היום כוח יש רק קרשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
|
![]() ציטוט:
זה לא הגדול בקרב רחוב תמיד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ילד בן 15 1.80 מטר 80 קילו (ולא חסר כאלה) מול מישו בן 17 1.60 מטר 55 קילו במידה והבן 15 לא יפחד הוא אוכל אותו בלי מלח אין על מה לדבר ביכלל..
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עובר ליד מגרש כדורגל שילדים בכיתה ה או ו או ד משחקים, הם אומרים לי זוז זוז מפה תן לשחק, אני אומר להם שאני עובר והם צועקים ומקללים. כשאני הייתי קטן, הדור שלנו בכלל היה שונה לגמרי! אם מישהו גדול היה עובר היינו עוצרים את המשחק ומחכים עד שיעבור כי היינו פוחדים לחטוף מכות והיינו נותנים כבוד! היום כבר המילה הזאת לא קיימת.
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#118 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() מהאני יעשהאחי אנ חוזר בתשובה לאט לאט אחי אבל לאט לאט משתנים הגיל עושה את שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
|
![]() ציטוט:
אז אתה כן מאלה שפתאום ביום כיפור שמים כיפה של נחמן ! העברייני דת האלה .... שונא כמוך תאמין לי משחק לי אותה דוקר , אחי אני נושם אנשים כמוך כל הזמן אני גר באזור מוכה בזה , עדיף לך לא להתגאות יותר מידי שטויות שעשית אם עשית בכלל.... למה משיהו יפתח עליך פעם והבילוש יחפש אותך וישים אותך על שטויות .. אז שב בשקט , ועל תעשה רעש ![]()
![]() |